marți, 15 mai 2018

Noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine



Dragă Maria Butaciu, 
Noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tineși sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, sa-ți spun pe nume! De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează! Te știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști!
Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizita, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă!
Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, “firule, măi fir de iarbă”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu