vineri, 24 noiembrie 2017

Fuego -... În cazul meu nu-i deloc așa.




Se spSe spune că după ani de cântat, artiștii s-ar plictisi de ce fac și totul ar deveni o rutină. În cazul meu nu-i deloc așa. Eu nu impun ceva și nici mie încerc să nu-mi impun stări! Sunt așa cum mă vedeți și cred că am luptat prea mult ca să mă plictisesc acum de ceea ce fac! Și nu văd cântatul ca pe-o meserie sau o afacere. Ba dimpotrivă, e o joacă din care am marea fericire de-a trăi, reușind să fiu un artist liber, care poate cânta ce-i place și poate face fix ceea ce dorește, fără probleme sau constrângeri.
Muzica nu e altceva decât felul în care eu vorbesc lumii și nu cred că există binecuvântare mai mare ca asta. Dacă mai adaug și tablourile, atunci chiar pot spune că sunt pe deplin relaxat, împăcat cu arta mea. Astă seară, de la ora 19.00, vă aștept la Pitești, la spectacolul „GRAMOFONUL CU AMINTIRI”, la Teatrul Alexandru Davila, pentru a celebra muzica ușoară românească! Zi frumoasă!une că după ani de cântat, artiștii s-ar plictisi de ce fac și totul ar deveni o rutină. În cazul meu nu-i deloc așa. Eu nu impun ceva și nici mie încerc să nu-mi impun stări! Sunt așa cum mă vedeți și cred că am luptat prea mult ca să mă plictisesc acum de ceea ce fac! Și nu văd cântatul ca pe-o meserie sau o afacere. Ba dimpotrivă, e o joacă din care am marea fericire de-a trăi, reușind să fiu un artist liber, care poate cânta ce-i place și poate face fix ceea ce dorește, fără probleme sau constrângeri.
Muzica nu e altceva decât felul în care eu vorbesc lumii și nu cred că există binecuvântare mai mare ca asta. Dacă mai adaug și tablourile, atunci chiar pot spune că sunt pe deplin relaxat, împăcat cu arta mea. Astă seară, de la ora 19.00, vă aștept la Pitești, la spectacolul „GRAMOFONUL CU AMINTIRI”, la Teatrul Alexandru Davila, pentru a celebra muzica ușoară românească! Zi frumoasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu