marți, 4 iulie 2017

Paul l-a sprijinit recent, prin ART BY FUEGO, la FESTIVALUL IEDERA-UN COLȚ DE RAI, pe tânărul ȘERBAN MARIAN OCTAVIAN, un copil extrem de talentat, abil și demn de toată lauda pentru determinarea sa.

Ne știți deja, de aproape doi ani, că ne place să-i sprijinim și să-i susținem pe cei mai buni dintre cei buni tineri talentați. Cumva, viitorul lor nu depinde de noi, dar prin ajutorul oferit de Paul Surugiu, ei au o speranță în plus, au lumină și pot străluci mai tare pentru viitorul minunat pe care-l au, ca o binecuvântare, în fața lor! Așa se face că Paul l-a sprijinit recent, prin ART BY FUEGO, la FESTIVALUL IEDERA-UN COLȚ DE RAI, pe tânărul ȘERBAN MARIAN OCTAVIAN, un copil extrem de talentat, abil și demn de toată lauda pentru determinarea sa.
Provenit dintr-o familie de preoți, cu mama și ea la rându-i artistă, Octavian a câștigat un premiu important la secțiunea folclor, dar și marele premiu la recitare, fiind un viitor actor. Octavian este real talent, având o dexteritate extraordinară în a interpreta diferite roluri și texte. Are 11 ani, este un elev premiant și potrivit lui Paul, se prefigurează a fi un mare actor de comedie.
Este în clasa a cincea și a adunat pe parcursul timpului mai multe trofee, în diverse țări, pentru cântat și recitat. Îi dorim mult succes și-l asigurăm de tot sprijinul proiectului ART BY FUEGO! #ajutor #tineritalentați

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu