luni, 12 iunie 2017

ART BY FUEGO ajuta tinerii talentați!



De aproape doi ani, Paul Surugiu încearcă sa-i încurajeze pe oamenii talentați sa-și urmeze pasiunile și-i sprijină prin ART BY FUEGO pe cei care fac lucruri remarcabile!
Asta pentru arta este un limbaj universal, de care avem nevoie deplina și care trebuie apreciat la justa sa valoare!
Astăzi vi-o prezentam pe minunata, sensibila și modesta Anca Florea, o tânăra din Brasov care realizează in mod inedit, opere de arta din toate semințele pământului, precum și picturi minunate și icoane pe sticla!
Simplitatea Ancăi este covârșitoare, direct proporțională cu talentul sau, ea fiind profesor de religie la COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA"GRIGORE MOISIL", DIN BRASOV.
Nascuta in Codlea, are la activ sute de lucrări si nenumărate premii la târgurile si expozițiile din țara, impresionând prin acuratețea ideilor, tehnica și emoție!
ART BY FUEGO a sprijinit munca Ancăi, dându-i aripi pentru a zbura și pentru a crede cu ardoare in visul ei - acela de a da naștere unei lumi, din ceea ce ne înconjoară, mult mai frumoasa! Anca pune suflet in tot ceea ce face, demonstrând ca se poate și ca orice vis, dacă e tratat cu seriozitate, poate deveni realitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu