duminică, 3 iulie 2016

ART BY FUEGO lumina unui artist pasionat și a unui suflet bun

 
Ei bine, lumea nu-i așa stupidă cum vrem noi să o fabricăm. Scuzele nu țin loc de îndreptare, nu șterg, nu rezolvă și cu atât mai puțin, nu vindecă rănile. Nici timpul nu o face și nimic în viața frumoasă ca un abajur atârnat de ligamentul drept al fericirii supreme nu poate înapoia ce-i mai de preț în existența perfidă, calitatea și corectitudinea cuvântului oferit ca ofrandă de îndreptare.
Încrederea se câștigă, se amplifică, se întreține, nu se trădează, nu se mituiește pe la colțuri și nici măcar nu-și dă arama pe față când e rănită. Timpul cere timp. Iertarea cere pace și nu-i de la sine înțeles că cerând scuze fără fundament în viitor, putem confecționa noi lumi ale unui zâmbet de încredere.
ART BY FUEGO e culoare, e încredere, cuvânt dat și timp de veghe, ajutor și promisiune. E lumina unui artist pasionat și a unui suflet bun. Iată mai jos câteva cuvinte notate de marele critic de artă DOINA PĂULEANU despre pictura lui Fuego. De asemenea, mai jos puteți admira câteva opere florale!
„Ca expresie a seninătății și sensibilității sale, a dorinței sale de frumos, Paul Ciprian Surugiu pictează, cu deosebire, flori. Sunt văzute de aproape, colorate viu, într-o pastă așternută cu generozitate și siguranță. Adunate în buchete, florile - aceleași sau în combinații atractive - ocupă aproape în întregime pânza, fiind luminate frontal. Bucuria de a picta se deslușește în fiecare tușă; pe masa suport au căzut câteva corole sau petale, care sunt introduse în compoziție pentru a-i asigura echilibrul. În jur aerul vibrează aproape sonor, reflexele unifică imaginea, verdele lujerelor și frunzelor introduce în atmosfera relaxată, contrastele cromatice necesare.” ( DOINA PĂULEANU ) ‪#‎ARTBYFUEGO‬
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu