vineri, 3 iunie 2016

FUEGO - PRIMA EXPOZIŢIE DE PICTURĂ

 

V-am spus desigur că lucrurile mari se fac în echipă nu? Iată că echipa ART BY FUEGO a dat naștere, pe 31 mai, la primul vernisaj, poveștii FLORI DE ROUĂ.
Într-un aer boem, cu o atmosferă demnă de o capitală europeană și o galerie de artă excepțională – GOLDART – invitații de marcă, de la președintele Institutului Cultural Român, Radu Boroianu, până la mari actori ca Stela și Arșinel sau Anca Pandrea, ori interpreți ca Mira Dauer, Irina Loghin, Stela Enache, Ozana Barabancea, Mioara Velicu, pictori, scriitori Rodica Elena Lupu, Emil Lungeanu, critici de artă, vedete de televiziune precum Marina Almășan, Teo Trandafir, Oana Georgescu, Tavi Ursulescu, compozitorii Horia Moculescu și maestrul Jolt Kerestely, care a cântat pe tot parcursul evenimentului, au avut parte de un eveniment plin de sensibilitate, de o frumusețe rară, eleganță și bun gust, așa cum doar prin filme mai vezi.
Până la cele mai mici detalii am creat o lume a florilor de rouă. Cuvintele au fost speciale, oamenii s-au simțit minunat, iar ART BY FUEGO și-a pus cu adevărat bazele în conștiința colectivă. Stați liniștiți! Avem o mulțime de poze și de istorii interesante pentru voi din cele două seri de vernisaj în care Paul Surugiu și prietenii săi s-au bucurat de lumea artei, a umanității și a sprijinirii celorlați.
Partenerul principal al acestui eveniment a fost TRICOTTON JUNIOR PANCIU, alături de Elena Stoica, care a pus tot sufletul în reușita serilor de poveste!
Vi le vom arăta pe toate pe parcurs, până pe 10 iunie, atunci când va fi și ultima zi în care veți putea vizita expoziția la GOLDART! ‪#‎floriderouă‬‪#‎fuegopictor‬

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu