miercuri, 22 iunie 2016

FUEGO - BIANCA MANOLESCU - A fi artist înseamnă o binecuvântare și o bucurie...


A fi artist înseamnă o binecuvântare și o bucurie, dar mirajul acesta vine la pachet cu o multitudine de sacrificii, cu muncă și cu renunțări. Alegerile nu-s simple, mai ales la vârsta copilăriei, atunci când jocul și învățătura ar trebui să fie singurele responsabilități. Există tineri talentați care de mici încep să muncească pentru visul lor, cu plăcere și determinare, renunțând astfel la copilărie, sacrificându-și clipele inocenței pentru propriile expectanțe.
Un astfel de copil este BIANCA MANOLESCU, ce are acum 10 ani. Vocea sa i-a adus, în mai bine de șapte ani, peste 100 de trofee și diplome la concursurile și festivalurile din țară și din afara ei. A participat la NEXT STAR și este, printre altele, și fina lui Paul Surugiu. Bianca nu cântă doar cu vocea, ea fiind extrem de talentată și la pian, având și în această zonă performanțe, pregătindu-se la pianina pe care a primit-o în dar, acum vreo câțiva ani, de la nașul său. Bianca este dovada clară că o copilărie sacrificată, din pasiune, poate aduce performanță și împlinire! Dar nimic nu pică din cer fără a munci pentru reușită!
„ N-are nici o legătura faptul că Bianca mi-e finuță! Singură a luptat, singură a cucerit redute și zeci de trofee peste tot prin țara asta, muncind de la trei ani cu ore de canto și de pian, cu piese, ședințe foto, pregătire și multe altele. Toate acestea fiind și premiantă la grădiniță și la școală, dându-și seama că baza este întotdeauna educația aleasă și primită la timpul potrivit.
Mă văd pe mine în ea. Și eu mergeam cu mama pe la mai toate festivalurile din țară și adunam trofee pe care le am și acum și care-mi aduc aminte de acea perioadă de formare deosebită. Bianca Manolescu are dezinvoltură și voință, sprijin din partea celor dragi și frumusețe suficientă cât să răzbată. Îi voi fi alături la fel cum i-am fost și până acum. E un exemplu, pentru că toată copilăria și formarea sa le-a dedicat muzicii și acelor trofee ce tronează în vitrina sa!” (PAUL SURUGIU)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu