marți, 17 mai 2016

FUEGO SI PICTORITA DE 86 DE ANI ELISABETA PREDA

http://m.click.ro/vedete/romanesti/legatura-dintre-fuego-si-pictorita-de-86-de-ani-elisabeta-preda



ELISABETA PREDA ÎI MULȚUMEȘTE LUI PAUL SURUGIU PENTRU AJUTOR


Doamna Elisabeta Preda a impresionat pe toată lumea ieri, după ce am publicat aici povestea sa și faptul ca ART BY FUEGO a fost alături de ea. Paul Surugiu crede că toți oamenii aceștia mari, care au avut o viață de poveste, merită să fie arătați, chiar și așa, în cadru restrâns. Lumea trebuie să audă de ei, să-i cunoască, să vadă că modelele nu sunt cele de pe TV, ci valorile neamului nostru care nu au făcut altceva decât să-și fructifice talentul, transformându-l în sens de viață.
Azi vă prezentăm un filmuleț cu mulțumirile doamnei Preda, scriitor și pictor, un matur cu blând și jucăuș chip de copil, care prețuiește viața și care acum, prin Fuego, poate picta în continuare, poate visa și scrie și cel mai important – poate să-și procure medicamente! Să ne trăiți mult și bine, ELISABETA PREDA!
Pe fundal puteți asculta un fragment din piesa MEDITAȚIE, o instrumentală compusă de JOLT KERESTELY, care împlinește azi 82 de ani! La mulți ani, maestre!

http://revistavedetelor.ro/2016/05/11/paul-surugiu-fuego-ajuta-o-pictorita-de-86-de-ani-membra-a-uniunii-scriitorilor-si-uniunii-artistilor-plastici-din-romania/

Un comentariu:

  1. FUEGO DAR DIN SUFLET, PENTRU O SCRIITOARE SI PICTORITA TALENTATA! DOI OAMENI MINUNATI, CU PRETUIRE!

    RăspundețiȘtergere