luni, 18 aprilie 2016

FUEGO - ART BY FUEGO va prezintă azi un caz admirabil

Niciodată nu e prea tarziu sa crezi, sa lupți, sa-ti placa, sa te relaxezi si sa iubești arta, cuvântul, culoarea si simbolurile, in toate formele lor! Pasiunea este liantul care tine vie flacara din noi, care face ca viata sa nu fie anosta, lipsită de entuziasm si calitate!
Asa se face ca vârsta devine la un moment dat un detaliu în fata artei si a iubirii de frumos. ART BY FUEGO va prezintă azi un caz admirabil, un exemplu pentru toate generațiile, o valoare care nu face altceva decât sa iubească si dăruiască arta!
Doamna Maria Gheorghe a fost o viata întreaga profesoara de limba si literatura romana. Un caracter puternic, fost director de școala, la 84 de ani in prezent, pictează. O face din plăcere, dând nastere unui univers captivant de culori, adăugând putin din sensibilitatea si emoția sa. Este un izvor de inspirație si o persoana de-o caldura si bunătate covârșitoare.
Arta e o relaxare pe care o face făra sa ceara ceva. A avut mai multe expoziții si crede ca nu contează vârsta atât timp cât simți cu ardoare ca ai ceva de oferit lumii.
Energia sa debordantă si lumea sa artistica sunt o dovada ca se poate sa avem o pasiune de-o viata, care sa ne facă fericiti pe termen lung.
Profund impresionat de povestea doamnei Gheorghe, care a trecut prin multe încercări, Paul Surugiu a încurajat-o, sprijinind-o financiar pentru a putea continua aceasta pasiune care e destul de costisitoare!
Dintr-o lume a limbii romane, a literelor alambicate, doamna Gheorghe, prin icoanele si picturile sale ne demonstrează ca oricând se poate sa dam frâu liber minunilor aduse de arta in forma unei pasiuni!
" Cu cinstea pe brațe își duce amarul
Și simplă i-e vorba, privirea i-e darul
Se-ascunde în ochii săpați de iscoadă
Și-o lume de vise păstrează-n broboadă! "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu