luni, 18 aprilie 2016

FUEGO - ART BY FUEGO e despre frumos.

ART BY FUEGO e despre frumos. Dacă vreodată cineva se întreabă ce înseamnă acest site și tipul acesta de inițiativă, putem să-i spunem că în afară de ajutor, de picturi, de pasiune, noi promovăm tot ce înseamnă bun gust, rafinament, pentru că într-un fel, singura noastră șansă de a căpăta înnobilarea, șlefuirea este arta. 
Spre exemplu, vă încurajăm să mergeți la teatru. Iar dacă vi se pare dificil sau prea scump, tastați un film de calitate pe internet și vizionați-l. O carte avem cu toții în casă. Hai s-o citim ori s-o recitim, la răcoare, pe această vreme minunată. Sau să căutăm tot felul de lucruri interesante despre pictorii români, despre artiștii români și toți cei care au făcut ceva notabil. Muzica nu o mai includ în listă! Ea vine de la sine, pentru că este în completarea frumosului!
Noi azi vă provocăm! Venim cu primele propuneri! Avem și muzică de calitate, avem și teatru și câteva din cele mai frumoase opere ale românilor!
https://www.youtube.com/watch?v=m5lIlxvc7pg – Paul Surugiu-Fuego și vocea sa inconfundabilă
https://www.youtube.com/watch?v=CdYRdjyprdo – o piesă de teatru monumentală, cu o distribuție de excepție, scrisă de D.R.Popescu – O BATISTĂ ÎN DUNĂRE
http://filmehd.net/intouchables-invincibilii-2011-filme-onl… - INVINCIBILII e un film ce nu are nevoie de prea multe descrieri!
Operele de mai jos sunt reprezentative pentru țara noastră. Voi le cunoașteți? Printre ele Nicolae Grigorescu, Constantin Brâncuși, Ion Andreescu și Sabin Bălașa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu