luni, 14 martie 2016

Noua colecție ART BY FUEGO

În doar câteva săptămâni va apărea noua colecție ART BY FUEGO, cu flori de primăvară și alte motive interesante, denumită EMOȚII. Se pare că Paul Surugiu nu stă locului o clipă. Oriunde s-ar afla, el își poartă după dânsul, în deplasări, șevaletul, pensulele și culorile, pentru a pune ideiile în aplicare, indiferent de locul în care se află. 
Așa că în luna aprilie vă așteaptă surprize din partea proiectului ARTĂ PENTRU SUFLET. Și pentru că e primăvară, iar în anotimpul acesta ne scuturăm de vechi și ne bucurăm de nou, ne-am gândit noi c-ar fi oportun să vă povestim astăzi despre renaștere.
De ce? Pentru că nu e greu niciodată s-o iei de la zero. Pentru că Renașterea a fost un curent spectaculos în artă în secolul XVII. Renașterea înseamnă reinventare și poate momentul prielnic în care e cazul să spui STOP, să vezi cum evoluează viața ta și-apoi să reînvii. Câteva picturi sugestive de-a lui Paul Surugiu pe-această temă vă arătăm azi.
Vă menționăm că acestea fac parte din anumite colecții, iar vânzarea lor a ajutat la sprijinirea artiștilor, tinerilor talentați și oamenilor cu probleme. Toate cazurile de până acum făcute publice, pentru că există câteva și sub protecția anonimatului, se regăsesc pe www.artbyfuego.ro , secțiunea ȘTIRI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu