joi, 31 martie 2016

FUEGO - DRUMURILE SI SCENA SUNT CASA MEA



De cate ori ai spus "NU" făra părere de rău? De cate ori ai întins o mâna făra sa aștepți ceva in schimb? Astea-s întrebări pe care nu le căutam prea des pentru ca ne fac sa ne ascundem când incercam sa aflam răspunsul. 
Eu zilnic învăț ca pot sa fiu mai bun. Si nu-i nevoie sa spui nimic, tu, pesimistul care citești. Fiecare zi e o lecție pentru mine, cu oameni si fapte, cu premianți si corijenți. 
Asta vad eu la spectacolele mele-o mulțime de caractere care nu caută semne de întrebare. Asta-i in fond esența, ca viata sa nu fie o dilema, ci o pura, resemnata si luptătoare mirare!
De ieri am pornit in turneu. Cu ceva emotii, revin la publicul meu drag cu speranța ca muzica ne va reuni in noi certitudini despre viata si oameni, iubire si patriotism! Azi ajung la mal de mare, la Mangalia! Zi liniștita va doresc!


m.libertatea.ro/…/fuego-drumurile-si-scena-sunt-casa-mea-13…
http://m.libertatea.ro/detalii/articol/fuego-drumurile-si-scena-sunt-casa-mea-1325432

FUEGO – ”Drumurile și scena sunt casa mea!”


publicat la: 14:43 | Wed,30 Mar 16
Cunoscut pentru muzica romantică și pentru profesionalismul său, Fuego pornește din nou la drum prin țară. Are se pare, un turneu atipic, combinând în concertul său mai multe genuri muzicale, aducând pe scenă tot felul de instrumente specifice românilor, unele dintre ele chiar uitate. Turneul S-A APRINS O STEA își propune, potrivit artistului, să fie unul interactiv, în care fanii să cânte, să se bucure două ore de muzică live și să uite, măcar în acele clipe, de problemele grele ce-i apasă.Artistul pleacă în turneul ce poposește în 15 orașe cu o undă de nostalgie, amintindu-și cu bucurie de toți anii minunați petrecuți până acum pe scene și pe drumuri. N-ai zice, uitându-te la el, că face anul acesta, pe 23 august, 40 de ani și cântă de mai bine de 20 de ani, începând cu festivaluri, apoi cu succes în cariera solo cu genul latino, ulterior ajungând la muzică ușoară și populară.
Nu-i plac laudele extreme și crede că cea mai bună lecție pentru un artist este atunci când primește sfaturi corecte și constructive, atunci când greșește, din partea celor apropiați. Iată ce mărturisește artistul în exclusivitate pentru LIBERTATEA, partener media al turneului în care interpretul are numeroase surprize pentru admiratorii săi, pe care-i consideră cei mai importanți din viața lui.„Mă bucur că străbat iar țara și că mă întâlnesc cu oamenii și mai presus de toate, sunt fericit și le mulțumesc că-mi sunt fideli și vin la concertele mele. E mare lucru în ziua de azi! Nu mă plâng de drumuri, dar în toți anii aceștia, mi-am dat seama că scena și toate plimbările astea în folosul artei sunt casa mea. E frumoasă nu?Nu muncesc pentru laudele cuiva. Eu știu cel mai bine cum să-mi fac treaba ca să ajung în sufletul oamenilor. Acesta-i targetul și ei mă simt cel mai bine. Am știut întotdeauna că mai am de muncit și evoluat, dar niciodată n-am vrut să-mi dezamăgesc admiratorii, care mă așteaptă în toate orașele astea cu mare entuziasm. Am acceptat în schimb atunci când am greșit și cineva mi-a spus asta. Cred că e cea mai bună dovadă de înțelepciune, mai ales atunci când sfaturile vin din partea unor prieteni bine intenționați. Vă aștept așadar la concert, să aprindem împreună stelele muzicii românești!”Spectacolul ajunge azi la Buzău, continuând cu Mangalia, Tulcea, Constanța, București, Brașov, Ploiești, Adjud, Bacău, Bârlad, Iași, Suceava, Botoșani, Focșani, Galați, Slobozia. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a artistului – Paul Surugiu – Fuego!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu