joi, 31 martie 2016

FUEGO - ARTA PENTRU SUFLET - a ajuns si la LUCKY MARINESCU



Există stele ale scenei care-au strălucit cândva și care o fac în continuare prin lumina muncii lor. ART BY FUEGO se uită la ele, le readuce în atenție și le oferă mici bucurii pentru a putea zâmbi. Prin arta lui Paul Surugiu facem noi minuni alături de artiștii ce-au devenit legende. Proiectul ARTĂ PENTRU SUFLET a ajuns și în casa lui LUCKY MARINESCU, un simbol al anilor 80, o artistă care a ars pentru aceasta profesie și care acum își duce existența cu zâmbetul pe buze, deși sunt multe probleme care-i îngreunează umerii.
Paul Surugiu a vizitat-o, petrecând alături de ea câteva ore bune, povestind despre generația de aur a muzicii românești. Poate că stilul lor de muzică, a celor de atunci, nu mai este actual, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i alungăm complet din spațiul public.
Fuego a sprijinit-o pe Lucky Marinescu, iar aceasta i-a mulțumit, lăudând inițiativa sa. Piese de neuitat îi poartă vocea și frumusețea sa va rămâne mereu un etalon.
„LUCKY MARINESCU a strălucit în viața sa și exuberanța de cândva se regăsește și-acum în ochii săi. M-am bucurat să o revăd și prin proiectul meu să-i fac o zi minunată.
Poate că nu facem mult, dar suficient cât să dăm exemplul cel mai bun – arta se face pentru artiști. Eu pictez pentru ei și vă mulțumesc că sunteți alături de mine! Lucky Marinescu e un simbol al muzicii noastre și-o femeie care și-a dedicat existența acestei profesii. Să n-o uităm!” (PAUL SURUGIU)


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu