marți, 2 februarie 2016

„NOBILĂ” se numește și colecția deținută de către familia magistrat NĂSTASE...

Vine azi și ultimul episod din seria celor în care v-am prezentat câteva din poveștile operelor de artă realizate de Paul Surugiu. Începând de mâine, cu entuziasm, vă arătăm noi fragmente ale umanității, fapte speciale realizate de Fuego pentru artiști și pentru oameni talentați prin proiectul ART BY FUEGO.
Așa cum menționam și ieri, există, pe lângă cei prezentați, și alți oameni care ne-au sprijinit, dar care, din motive personale, preferă să rămână în anonimat. Deopotrivă, le mulțumim și lor pentru implicare, reiterând ideea esențială că lumea n-ar evolua fără cooperare, fără colaborare și fără iubirea pentru frumos. Noblețea e virtutea ce crește și se naște din frumos.
„NOBILĂ” se numește și colecția deținută de către familia magistrat NĂSTASE, persoane de o raritate umană, care știu să iubească ce-i înconjoară, stăruindu-se în permanență să fie aproape de cauzele unde e nevoie de sprijinul celor din jur. Vârfuri în domeniile de activitate, acești iubitori de artă demonstrează că eleganța poate fi stare de spirit în viața cuiva. Tablourile lui Paul Surugiu nu doar că le-au adus lumină în casă, dar le-au și desăvârșit sufletul, putând susține astfel inițiativa prin care artistii mari ai României au parte de un dram de fericire, acum, la final de drum. Mulțumim familiei NĂSTASE pentru tot! Rămâneți nobili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu