vineri, 5 februarie 2016

FUEGO - PAUL SURUGIU IN VIZITA LA TURDA PENTRU A-SI REINTALNI PROFESORII

Paul Surugiu in vizita la Turda pentru a-si reintalni profesorii

Rate this item
(0 votes)
Paul Surugiu în vizită la Turda pentru a-şi reîntâlni profesoriiPaul Surugiu în vizită la Turda pentru a-şi reîntâlni profesorii
Paul Surugiu, cunoscut şi după numele de scenă Fuego, a poposit ieri, 4 februarie, pentru câteva ore în Turda la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" (Şcoala Generală nr. 6), pentru a-şi reîntâlni profesorii şi pentru a-şi revedea şcoala unde cu ani în urmă a fost elev.
Încă de la început, a ţinut să reintre în clasa unde, după cum ne spunea, a petrecut multe clipe frumoase ca elev. Aici s-a întâlnit cu actualii elevi din clasa I, copii care, în timp ce încercau să-l impresioneze cu un cântec specific vârstei lor, i-au oferit ocazia să-şi reamintească anii de şcoală. Aşezat la una dintre băncuţe şi înconjurat de copii, Paul Surugiu a discutat cu elevii, a cântat împreună cu ei, spunându-le că şcoala este foarte importantă pentru viitorul fiecăruia, iar în final le-a dăruit cd-uri şi autografe.
După ce şi-a revăzut clasa în care a învăţat în perioada gimnaziului, a urmat momentul reîntâlnirii artistului cu foştii lui profesori, cărora le-a mulţumit pentru contribuţia pe care au avut-o în formarea lui şi au rememorat împreună câteva secvenţe din acei ani.

Un comentariu:

  1. Fără profesori, şcoala şi educaţia unui elev nu ar fi posibile. Din acest motiv profesorii vor ocupa mereu un loc important în sufletele şi în amintirea noastră. Generozitatea sufletului, sinceritatea, seriozitatea şi bunătatea, Paul dragul meu, tu le ai pe toate. Marile acte de generozitate şi ajutor sunt vitale în această lume primejdioasă. Dar la fel sunt şi gesturile mici, de atenţie şi grijă care fac bine unui suflet îngândurat. Cu drag te urmaresc si te insotesc cu gandurile mele bune!

    RăspundețiȘtergere