duminică, 15 noiembrie 2015

FUEGO - ACASA DE CRĂCIUN - TURNEU


Niciodată socoteala aranjată de acasă nu coincide cu cea de pe teren. Se pare că planurile inițiale ale turneului ACASĂ DE CRĂCIUN suferă ceva modificări. Nu ne afectează asta prea tare, pentru că încercăm să găsim cele mai bune soluții. Vedeți, tragediile nu sunt planificate, nu întreabă și nici nu caută rezolvări. Lovesc și-atât! Apoi, e nevoie de ele ca să putem schimba ceva și să ne punem în regulă cu toate avizele pentru a fi în siguranță!
Astfel, în programul meu din decembrie au apărut ceva modificări din cauza ca anumite sali nu au atestate de la ISU si au fost închise!
După cum v-am anunțat, la Ploiești vom juca, dacă toate merg strună, la Filarmonică, și pe 15 și pe 23 decembrie. Mai apoi, spectacolul de la Roman, de pe 18 decembrie, se amână. La Bacău schimbăm sala. Ne mutăm la Ateneu!
La București, pe 14 decembrie, mai avem un spectacol, de la ora 17.00, tot la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Pe 17 decembrie ajung și la Târgu Neamț, de la ora 16.00, la Casa Culturii. Momentan, acestea sunt singurele modificări sigure. Încercăm să găsim cele mai bune variante! Mai multe informații aflați sunând la numărul de telefon 0746 774 204!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu