duminică, 27 septembrie 2015

FUEGO PREZINTĂ TURNEUL NAȚIONAL DE IARNĂ "ACASĂ DE CRĂCIUN!" COMUNICAT DE PRESĂ

FUEGO PREZINTĂ TURNEUL NAȚIONAL DE IARNĂ "ACASĂ DE CRĂCIUN!"
COMUNICAT DE PRESĂ
Asociația ''Alternative Culturale'' Iași prezintă turneul națíonal de iarnă "ACASĂ DE CRĂCIUN!", o poveste muzicală și-un îndemn al reîntoarcerii acasă de sărbători, alături de cei dragi, venit din partea unuia dintre cei mai iubiți și apreciați artiști români – PAUL SURUGIU - FUEGO. A devenit deja o tradiție, de 10 ani, ca artistul să organizeze turneul național de colinde, prezentând, în stilu-i caracteristic, Crăciunul și toate minunile din jurul acestuia.
Concertul ne va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă petrecute în mijlocul familiei, la care revenim, an de an, pentru a ne reîmprospăta, la figurat, sufletul și amintirile. Spectatorii vor avea ocazia de a-l vedea pe Fuego cu gândul acasă, interpretând cele mai cunoscute cântece ale sale din perioada colindelor, precum și noutăți și câteva surprize inedite, totul într-un show al bucuriei și-al sunetelor pentru suflet.
Va fi acompaniat pe scenă de band-ul său, un grup de instrumentiști talentați, profesioniști, care-l vor susține în cele două ore de spectacol live, în cadrul cărora momentele speciale se vor ține lanț. Totodată, în premieră, în foaierul fiecărei săli de spectacol, Paul Surugiu, care mai nou pictează din pasiune, va fi organizată o expoziție cu lucrările artistului. Parte din fondurile adunate vor fi donate unor cauze umanitare ce au în prim plan copii instituționalizați și persoanele vârstnice. Tot în cadrul turneului, artistul va lansa și un dublu DVD de excepție, din cadrul emisiunii FAMILIA FAVORIT, pe care o moderează cu succes de aproape 8 ani, dar și vestitul calendar pentru anul 2016, care va cuprinde peste 60 de fotografii cu picturile sale.
Entuziasmat, Fuego spune că așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul său, precizând că îndemnul de anul acesta îl împlinește, dându-i posibilitatea de a-și exprima pe deplin emoțiile pe scenă.
“De ce “ACASĂ DE CRĂCIUN”? Pentru că mereu acolo va fi cel mai bine. De acasă am plecat și acolo am găsit, în fiecare an, de Sărbători, liniște, amintiri și un fragment din copilăria lipsită de griji. Acasă ne găsim părinții, iar cei ce nu-i mai avem putem rememora momentele petrecute alături de ei.
Spectacolul acesta este un îndemn al reîntoarcerii la origine. În fond, de ani și ani, spiritul Crăciunului este simțit pe deplin, în familie, în spațiul în care toți cei prezenți se bucură să fie acolo. Cred că, dincolo de tot ambalajul Crăciunului, de sărbătoarea religioasă, de tradiții și obiceiuri, unele mai vechi și altele mai moderne, rămâne muzica sărbătorii, atât de lină și sensibilă și emoția revederii și-a împlinirii de-a fi “Acasă de Crăciun”. Vă aștept să petrecem două ore în care muzica mea, aleasă cu greu de pe cele 9 albume de colinde, va fi în centrul atenției! ”
În continuare, vă prezentăm datele si locațiile în care artistul va poposi, urmând ca orice oraș nou ce se adaugă listei, orice modificari ulterioare cu privire la dată sau oră să fie anunțate din timp.
8 DECEMBRIE, ORA 19.00 – ADJUD ( Casa de Cultură “TUDOR VORNICU” )
9 DECEMBRIE, ORA 19.00 – FOCȘANI ( Teatrul Municipal „MR. GH. PASTIA”)
10 DECEMBRIE, ORA 17.00 și ORA 19.30 - GALAȚI ( Teatrul Muzical „NAE LEONARD” ) – DOUĂ REPREZENTAȚII
11 DECEMBRIE, ORA 19.00 – TULCEA ( Teatrul “JEAN BART” )
12 DECEMBRIE , ORA 16.00 – LOCALITATEA CUMPĂNA, jud. CONSTANȚA ( Casa de Cultură )
12 DECEMBRIE, ORA 19.30 – CONSTANȚA ( Casa de Cultură a Sindicatelor )
13 DECEMBRIE, ORA 16.00 – LOCALITATEA CRUCEA, jud. CONSTANȚA ( Casa de Cultură )
13 DECEMBRIE, ORA 19.30 – SLOBOZIA ( Casa Municipală de Cultură )
14 DECEMBRIE, ora 19.30 – BUCUREȘTI ( Teatrul de Revistă „CONSTANTIN TĂNASE”, Sala SAVOY )
15 DECEMBRIE, ORA 19.00 – PLOIEȘTI ( Casa de Cultură a Sindicatelor )
16 DECEMBRIE , ORA 19.00 – BRAȘOV ( Filarmonica Brașov, Sala PATRIA )
17 DECEMBRIE, ORA 19.00 – BACĂU ( Casa de Cultură „VASILE ALECSANDRI” )
18 DECEMBRIE, ORA 18.00 – ROMAN ( Casa de Cultură a Sindicatelor )
19 DECEMBRIE, ORA 19.00 – IAȘI ( Teatrul „LUCEAFĂRUL” )
20 DECEMBRIE, ORA 19.30 – PIATRA NEAMȚ ( Teatrul „TINERETULUI” )
21 DECEMBRIE, ORA 19.00 – BÂRLAD ( Teatrul „VICTOR ION POPA” )
22 DECEMBRIE, ORA 19.00 – HUȘI ( Sala MĂRIUCA )
Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol. Informații aflați sunând la numărul de telefon: 0746.774.204
Partenerii evenimentului sunt : ANTENA STARS, ROMÂNIA TV, SPY NEWS, S.C. “ PROXIMA MODA “ S.R.L – PANCIU ( MANAGER GENERAL : ELENA STOICA ), “ TRICOTTON JUNIOR “– PANCIU , “ Libertatea “, “ Click “, “ Familia Favorit “, “ Cotnari “, “ Lulyon by Proxima Moda “. “ Actualitatea muzicală “, “ Editura Anamarol ”, “ Asociația culturală REGAL D’ART ”, “ EUROMUSIC “.
Pentru detalii suplimentare puteți accesa următoarele site-uri:www.fuegofuego.rofuegoromaniafanclub.blogspot.com,www.fanclubfuegoromania.com. Pe Fuego îl puteți găsi și pe FACEBOOK la FUEGO MUSIC Official.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu