luni, 25 mai 2015

FUEGO - FAMILIA FAVORIT - STELA ENACHE


Că o iubim pe Stela Enache deja se știe. Este unul dintre cele mai depline și oneste caractere, este o profesionistă și omul pe care te poți baza oricând, oricum. Cariera sa a decurs firesc, cuprinzând în vocea caldă, piese nemuritoare. Succesul nu a întârziat să apară și să o transforme într-una dintre cele mai iubite artiste ale tuturor timpurilor, cu vocea ANILOR DE LICEU și a DIMINEȚILOR. Recent, în cadrul Galei Premiilor revistei Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România- ”Actualitatea muzicală” a primit trofeul VEDETE FĂRĂ VÂRSTĂ.
Și nea Joly o iubește, între ei fiind o prietenie de familie frumoasă ce ține de zeci de ani. Jolt Kerestely și Florin Bogardo au fost camarazi de nădejde, iar întâmplarea face ca cele mai spectaculoase piese din muzica românească să fie scrise chiar de ei și interpretate de aceeași voce inconfundabilă a lui AURELIAN ANDREESCU – COPACUL și TU EȘTI PRIMĂVARA MEA.
Stela Enache ne va încânta duminică seara de la ora 20.00 cu o superbă bijuterie marca Kerestely, ne va povesti despre el, dovedindu-ne încă o dată că arta naște prietenii pentru o viață. Nu trebuie să o ratați, pe FAVORIT TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu