luni, 25 mai 2015

FUEGO - FAMILIA FAVORIT - RARES DRAGOMIR


Ne ținem de cuvânt și vă propunem și în această săptămână o altă ediție de ținut minte. Am considerat că e normal și oarecum firesc să naștem o seară în care să-l celebrăm pe marele MARCEL DRAGOMIR și șlagărele sale. Acesta a dispărut recent de printre noi, îndreptându-se cu repeziciune și melos către albastrul său infinit, lăsând în urma sa, iubiri imposibile, cântece de neuitat și melodie cât pentru încă două-trei generații de acum înainte.
Nu puteam realiza acest omagiu fără cel ce i-a fost aproape, fără cel pe care l-a format, fără fiul său – telentatul și sensibilul RAREȘ DRAGOMIR, care-i calcă pe urme tatălui, cântând și el și compunând. Momentele emoționante din emisiunea de duminică ne vor purta în lumea de cânt, ce seamănă cu o continuă excursie întru frumos. Rareș Dragomir primește simbolic, in memoriam trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE ce-i este dedicat tatălui său. Marcel Dragomir a pictat lumi de sunet. A construit temeinic un albastru, încadrându-și personalitatea în rândul celor mai apreciați compozitori români din toate timpurile.
Creația sa ar putea intra oricând în rândul celor ce se studiază în Europa. De la șlagăre la piese de linie, de la Marina la Mirabela, le-a făcut pe toate, având muzicalitate, putere a emoției, dând glas unei perioade în care simțirea sa se cerea musai să fie vizibilă. Marcel Dragomir se află printre noi, cu permanenta sa călătorie muzicală, cu sensibiltatea caracteristică și minunile ce vor strabate anii. Parte din ele le veți asculta duminică de la 20.00. Ne va cânta și RAREȘ DRAGOMIR un șlagăr celebru al tatălui său, unplugged! NU RATAȚI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu