luni, 25 mai 2015

FAMILIA FAVORIT - FUEGO - DANIELA VLADESCU


Povestea Kerestely se va spune cu emoție și bucurie. Atât tatăl cât și fiul vor avea parte de cuvinte frumoase și vor descoperi că lumea îi iubește pentru creațiile de neuitat. Printre cei ce i-au cântat nemurirea artistică a maestrului Jolt, mai recent, se numără și artista ce a străbătut cu grație anii, iubind și vibrând pentru muzică.
Prezență discretă, chip de înger și voce sublimă. Este una dintre personalitățile care impresionează cu fiecare apariție, prin sensibilitate. . Poate cânta și pop și operă și are ceva ce mulți au uitat – omenie. Pentru destinul lin, pentru candoare, pentru glasul cald, primește trofeul nostru ARTĂ PENTRU ETERNITATE– DANIELA VLĂDESCU.
Daniela va interpreta una dintre capodoperele scrise de maestru pentru ea, ne va vorbi despre legătura dintre ei și va atinge din nou, prin liniștea din glasul său, fericirile noastre. Daniela Vlădescu conduce, de 9 ani, Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța și reușește să-și păstreze intactă menirea artistică.
De la ora 20.00, duminică seara, vă puteți delecta cu prezența sa, la început de emisiune, ca un demn simbol al României. Așadar, nu ratați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu