luni, 25 mai 2015

FAMILIA FAVORIT - FUEGO - ANDREEA OLARIU


Există talente ce trebuie să strălucească. Există voci veritabile a căror performanță trebuie spusă și arătată ca atare. Una dintre ele este ANDREEA OLARIU, cunoscută pentru participările încununate de succes la concursuri precum IO CANTO din Italia sau VOCEA ROMÂNIEI.
Andreea este de o modestie cum rar ți-e dat să vezi, cu un magnetism impresionant, o tehnică unică și un timbru ce te face, vorba unora, să ai „pielea de găină”. Frumusețea îi este exponent, având toate datele pentru a deveni în timp, cu muncă și dăruire, un adevărat star. Suntem bucuroși că a acceptat invitația noastră în cadrul omagiul adus marelui MARCEL DRAGOMIR, ea fiind cea care a câștigat, în 2011, trofeul MAMAIA cu piesa compozitorului – CIAO AMORE, COME STAI.
De asemenea, împreună cu noi a complotat, realizând pentru dumneavoastră un moment demn de marile scene ale lumii, ce-i are în prim plan pe MARCEL DRAGOMIR și pe ANGELA SIMILEA. Împreună au mers pe drumul artistic, formulând succesul, el scriind cele mai frumoase piese din repertoriul ei, ea cântându-l cu dragoste și forță. Angela și Marcel au colaborat o viață, fiind prieteni. Angela Similea a fost vocea intensităților interioare purtate în melodie de Marcel Dragomir. Spui el, spui ea. Spui ea, spui el. Și mai adaugi la toate acestea zeci de piese de neuitat. UN ROMAN DE IUBIRE ÎNTR-UN ALBASTRU INFINIT!
Așadar, într-o apariție de zile mari, vorbind despre ce a însemnat Marcel Dragomir în parcursul ei – ANDREEA OLARIU! Duminică seara, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu