duminică, 1 februarie 2015

FUEGO - TURNEU NAŢIONAL - APRILIE 2015

FUEGO PREZINTĂ TURNEUL NAȚIONAL "TRĂIESC!"
                     COMUNICAT DE PRESĂ

Asociația ''Alternative Culturale'' Iași, în parteneriat exclusiv cu ANTENA STARS și SPY NEWS, prezintă turneul națíonal de primăvară "TRĂIESC!", o istorie muzicală în ramă a unuia dintre cei mai iubiți și apreciați artiști români - FUEGO. 
Spectacolul reunește în conceptul său cele mai frumoase, apreciate, aplaudate și premiate piese din repertoriul lui Fuego, prezentând pe rând etapele carierei sale, evoluția, momentele ce l-au marcat din punct de vedere muzical, totul într-o declarație de ritm prin care el exclamă că muzica este viața sa. 
Nu va fi singur pe scenă. În cele două ore de spectacol live, în care va prezenta și premiere, va fi acompaniat de un band de profeșioniști, purtându-vă astfel printre sunetele celor mai frumoși ani ai săi, presărați cu versuri și mesaje înalte, muzică romantică și voie bună pe ritm latino. 
Emoționat și entuziasmat în același timp, interpretul ce a adunat pe parcursul a peste 20 de ani de carieră în muzica românească, 8 discuri de aur și două de platină, 29 de albume de studio și poate cel mai important, în 2012, distincția de "ARTIST AL POPORULUI REPUBLICII MOLDOVA",  precizează :
"Trăiesc!" reprezintă tabloul întreg al activității mele de până acum. Cântecele mele de ieri și de azi, experiențele prin care am trecut și pe care le-am transpus ulterior în melodii, vor răsuna pentru voi, înșiruindu-vă picturi de vise. 
Cred că muzica ne mai poate salva și mai cred că acest spectacol este un fragment important din ceea ce însemn eu. Așadar, cei ce nu cunosc cu adevărat activitatea mea muzicală,  mă pot descoperi acum, iar admiratorii mei vor afla pentru ce-am trăit și de ce ... TRĂIESC! "

     În continuare, vă prezentăm datele si locațiile în care artistul va poposi, urmând ca orice oraș nou ce se adaugă listei, orice modificari ulterioare cu privire la dată sau oră să fie anunțate din timp :
20 APRILIE, ORA 19.00 - BRAȘOV (Casa de Cultură, Sala Reduta)
21 APRILIE, ORA 19.00 - PLOIEȘTI (Casa de Cultură a Sindicatelor)
22 APRILIE, ORA 19.00 - CONSTANȚA (Casa de Cultură a Sindicatelor)
23 APRILIE, ORA 19.00 - GALAȚI (Teatrul Muzical NAE LEONARD)
24 APRILIE, ORA 19.00 - FOCȘANI (Teatrul Municipal Mr. Gheorghe Pastia)
25 APRILIE, ORA 19.00 - IAȘI (Casa de Cultură a Studenților)
26 APRILIE, ORA 18.00 - BÂRLAD (Casa de Cultură a Sindicatelor)
27 APRILIE, ORA 19.00 - BACĂU ( Ateneul Popular )
28 APRILIE, ORA 19.00 -  ADJUD  (Casa de Cultură “Tudor Vornicu”)

  Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol. 
Partenerii evenimentului sunt : S.C. “ PROXIMA MODA “ S.R.L – PANCIU ( MANAGER GENERAL : ELENA STOICA ), “ TRICOTTON JUNIOR “– PANCIU , “ Libertatea “, “ Click “, “ Familia Favorit “, “ Cotnari “, “ Lulyon by Proxima Moda “. “ Actualitatea muzicală “, “ Editura Anamarol ”, “ Asociația culturală REGAL D’ART ”, “ EUROMUSIC “.
Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteți accesa următoarele site-uri:www.fuegofuego.rofuegoromaniafanclub.blogspot.comwww.fanclubfuegoromania.com. Pe Fuego îl puteți găsi și pe FACEBOOK la FUEGO MUSIC Official. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu