joi, 13 noiembrie 2014

FUEGO - EMISIUNE, DUMINICĂ 16 NOIEMBRIE 2014, ORA 20.00


FAMILIA FAVORIT se mărește pe zi ce trece cu noi și noi componenți, unii mai frumoși și mai talentați decât alții. Suntem fericiți că atât invitații cât și voi, spectatorii ce duminică de duminică, stați în fața televizoarelor, aveți încredere în noi.

Sperăm că ziua de astăzi are cu ea și puțină muzică pentru a vă înveseli. Cafeaua e băută, toată lumea e acum pregătită pentru noi surprize din emisiunea de duminică ce va începe la ora 20.00 de FAVORIT TV.

Va primi un trofeu de excelență pentru activitatea prolifică din folclorul românesc, pentru sensibilitate și intensitate, pentru felul în care interpretează, pentru talent și omenie, pentru toate momentele în care cântecele patriotice ce-i poartă vocea au susținut și păstrat patriotismul României, marea SAVA NEGREAN BRUDAȘCU.

Poate că România, în toată definirea ei, poartă, pe un fragment, și glasul Savei Negrean. Am fost onorați să o avem împreună cu noi, oferindu-i trofeul ARTĂ PENTRU ETERNITATE. Alături de ea, de FUEGO și Valentina Herța, duminică, vor fi Monica Anghel și Mirela Fugaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu