miercuri, 6 august 2014

"Familia Favorit" revine cu un nou sezon!


"Familia Favorit" revine cu un nou sezon! 
Sambata, 9 august, urmariti o ediție specială!
 In plină vara, in care racoarea poate fi oferită doar de muzica buna ce e mai mult decât un aer revigorant, show-ul oamenilor de suflet, ce il are pe Fuego in prim plan - "Familia Favorit" revine cu un nou sezon, mai spectaculos, in care veți putea urmări ceea ce va doriți- invitați si povesti captivante, muzica specială, personalități marcante si traditii românești autentice.

Astfel, sambata, 9 august, începând cu ora 20.00, numai pe Favorit TV, sunteți invitați de către artistul romantic si indragit, Fuego si de către echipa emisiunii, sa urmariti o ediție de colectie, un best-of cu aroma estivala, in care veți avea parte de cele mai frumoase si iubite refrene ale artistului, imbracate intr-o poveste muzicală , interpretate de-a lungul timpului in emisiunea ce împlinește in aceasta vara 6 ani de existența.
Si pentru ca ne aflam la ceas aniversar, in saptamanile următoare v-am pregătit numeroase surprize. 

Pe 16 august, sub genericul "Au fost si vor mai fi", cele mai importante personalități care ne-au călcat pragul in sezonul trecut vor darui un buchet de melodii inedit, cu cele mai bune si apreciate piese. Tot atunci, vom rememora toate figurile culturii românești care au fost prezente, prin amintiri si imagini, in rubrica omagiala "Au fost si vor mai fi".

Pe 23 august, de ziua artistului, am pregătit o mulțime de lucruri spectaculoase, de la urari, la momente unice din cariera, precum si secrete si dezvăluiri inedite.
Si pentru ca pasim cu dreptul in cel de al saselea an, in luna septembrie, am pregatit o gala in care vom premia prietenii emisiunii si vom celebra performanta.
Ramaneti asadar, inca un sezon, alaturi de noi!

                                                                            Sursa - Echipa emisiunii "Familia Favorit"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu