joi, 5 iunie 2014

Surprize, amintiri, muzica de calitate si premiere la “FAMILIA FAVORIT“

Surprize, amintiri, muzica de calitate si premiere la “FAMILIA FAVORIT“, sambata, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV !


Samabata de sambata, Fuego impreuna cu Valentina Herta si echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT“, isi doresc sa va ofere calitate, emisiuni pe care sa le urmariti fara a fi nevoiti sa schimbati postul, in care sa aveti parte de amintiri de neuitat, invitati speciali, muzica deosebita.
In aceasta saptamana, in platou, alaturi de Paul Surugiu se vor afla Oana Sarbu, Adrian Romcescu, Maria Dragomiroiu si grupul DISTINTO.







Lor li se vor alatura ansamblul “ Moinesteanca”, in cadrul rubricii “ ROMANIA DIN INIMA TA “, interpreta de muzica populara Oana Cretu precum si Anatol Marzenco, o voce de exceptie din Republic Moldova.
In cadrul rubricii “AU FOST SI VOR MAI FI“, Madalina Manole va canta din nou. Din imagini, amintindu-ne de cele mai frumoase refrene din cariera sa.  Caci Mădălina Manole a fost un star. O generație întreagă a iubit-o, regăsindu-se în muzica ei, în timbrul fără aseamăn, în inocența și puterea afișate, în personalitatea sa completă.
Braț la braț cu Șerban Georgescu, și ulterior pe cont propriu, Mădălina s-a plasat în rândul vedetelor incontestabile ale peisajului românesc, având săli pline în anii 90, admiratori fanatici, succese după succese și poate cel mai important, numeroase piese memorabile.Iar memoria sa, imortalizată in imagini, ori în sunet va fi prețuită veșnic prin melodiile-i de aur, iubite și fredonate încă, de o țară întreagă.

„ Saptamana aceasta, dragii mei, sambata de la ora 20.00, Oana Sarbu imi va povesti despre experienta din „LICEENII”, despre bucuriile si dezamagirile ei din ultima perioada. Impreuna cu Maria Dragomiroiu, ne vom aminti din imagini, cantece si povesti de Madalina Manole, iar Adrian Romcescu si Distinto vor veni cu o multime de surprize muzicale. Anatol Marzenco ne va uimi cu vocea sa, iar grupul de dansuri populare ne va demonstra ca evolutia Romaniei sta in generatia urmatoare . ” ( FUEGO )

Urmariti asadar, Favorit TV, sambata seara, incepand cu ora 20.00 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu