miercuri, 14 mai 2014

FUEGO - TESTAMENT - FOCSANI


Fuego cântă la Focşani în spectacolul "Testament", dedicat poetului Grigore Vieru

Artistul Paul Surugiu revine la Focşani, cu cel mai nou spectacol al său, intitulat
"Testament",
care face parte dintr-un turneu național.
Evenimentul va avea loc la Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia", miercuri, 14 mai, începând cu ora 19.00.
În cadrul acestui spectacol de teatru, muzică şi poezie,Fuego, din ipostaza de actor şi cântăreț, va interpreta, cu patos, poezii şi momente dramatice, dar şi o parte dintre cele mai frumoase cântece ale sale, toate urmând un fir narativ.
Spectacolul este construit în jurul operei "poetul luminii", Grigore Vieru.
"Testament" poate fi descris ca o adevărată lecție de patriotism, un motiv coerent pentru a ne reîntoarce la valorile esențiale ale românilor, prin care înțelegem cu adevărat însemnătatea limbii române, a iubirii, a dragostei de părinți şi de tot ce e mai nobil pe această lume, spun organizatorii.
"Vă prezint un spectacol special, realizat cu devotament şi profesionalism, alături de o echipă minunată, în care vreau să descoperim împreună arta adevărată, în forma ei pură, fără artificii comerciale. Arta numită simplu: Grigore Vieru!
Vom cânta împreună, ne vom aduce aminte de copilărie, vom încerca să ne iubim mai mult spațiul în care trăim, limba, viața 
şi pe noi înşine!", spune Fuego.
Spectacolul este organizat de Asociația "Alternative Culturale", turneul național cuprinzând 11 oraşe, la care se adaugă unul din Basarabia. Regia artistică este semnată de conf. univ. Adriana Piteşteanu, pedagog de teatru de peste 50 de ani, iar costumele sunt create de Doina Levintza şi Elena Stoica.
Biletele se pot procura de la casa de bilete a Ateneului Popular. 
Mihaela Gîrleanu
9 mai 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu