marți, 11 martie 2014

FUEGO - CÂT DE FRUMOASĂ EŞTI FEMEIE... - 8 MARTIE 2014

Mai jos, puteti urmari momente din recitalul sustinut de artist la Pitesti!


FUEGO – CEL MAI IUBIT DINTRE … ARTISTI, DE ZIUA FEMEII

In ziua de 8 martie celebram femeia, fie ca e mama, sotie, iubita, sora sau bunica. Se poate spune ca este una dintre cele mai importante zile de peste an pentru femei, asta pentru ca acum, mai mult ca niciodata, se simt rasplatite pentru esenta existentei lor.
Si cum putea celebra Fuego femeile decat prin … cantec. Si nu orice fel de cantec, ci acela romantic, caracteristic lui in majoritatea creatiilor muzicale. Artistul s-a simtit un rasfatat astazi, rasfatandu-le la randu-i pe femei .
Prezent in mijlocul lor la mai multe manifestari dedicate acestora, Fuego a fost sufletul petrecerii, animand atmosfera cu muzica de calitate, ritm si voie buna, asa cum doar lui ii este sfecific la astfel de manifestari.
Nici doamnele nu s-au lasat mai prejos. Acestea au incins ringul de dans si l-au inconjurat pe artistul lor preferat. Se pare ca pentru doamne si domnisoare, de 8 martie, cel mai frumos cadou primit sta in cantecele interpretului lor de suflet, cel care, cu naturalete si sinceritate, canta despre dragoste si despre cea numita “ al cincilea anotimp “ , femeia.
Astfel, Fuego a sarbatorit impreuna cu femeile inca de pe 7 martie cand a facut un show de zile mari la Hanul Ancutei, in inima Moldovei. De 8 martie, doamnele din Campulung si Pitesti au avut ocazia sa se simta rasfatate pe note muzicale.
Aflandu-se in pregatiri pentru turneul “ SERENADA PENTRU DAN SPATARU “, ce va debuta pe 21 martie, la Ploiesti si in ajun de concert extraordinar la Chisinau, pe 11 martie, Fuego a avut ragazul de a transmite un mesaj tuturor femeilor :

“ Femeile dau noblete unei lumi de fier. Culoarea e la ele, cum tot la ele se afla si cheia iubirii. N-am invatat inca sa le pretuim cum trebuie, poate, dar cert este ca de ziua lor, pe langa apreciere, le daruim stima si ne confirmam, atat noua, barbatilor, cat si lor, ca sunt odisei nemuritoare.
Cantecul meu sa va fie aproape in permanenta, doamnelor, incantand, macar pentru cateva secunde, zambetul unei dimineti. Sa fiti pretuite, iubite si apreciate pe masura ! La multi ani, femei ! “ (PAUL SURUGIU - FUEGO)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu