miercuri, 15 ianuarie 2014

FUEGO - "REGELE APLAUZELOR" LA FAVORIT TV!


FUEGO – „REGELE APLAUZELOR” LA FAVORIT TV!

Fuego transmite povestea unui cantec comun, o melodie cu final fericit, pe care toti o fredonam si careia ii acordam, cu fiecare acord, cu fiecare etapa, noi sensuri . Povestea cantecului sau il aduce in aproape de public, transformandu-l astfel, intr-unul dintre cei mai indragiti artisti.
Acest fapt a fost dovedit in timp, pe scenele pe care s-a daruit. Favorit TV il prezinta pe FUEGO, in fiecare sambata seara, incepand cu ora 21.00, din 18 ianuarie, in cadrul concertelor sustinute de-alungul timpul in Basarabia. Astfel, timp de 6 saptamani, 6 spectacole, 6 evenimente unice in care muzica se va impleti cu poezia, aratand, fara menajamente, ca Fuego este un adevarat „rege al aplauzelor”.
Dupa ce emisiunea „Familia Favorit” a intrat in vacanta, urmand sa revina pe micile ecrane, cu editii speciale, noi rubrici si invitati pe masura, incepand cu 1 martie , Fuego ramane in casele dumneavoastra in fiecare sambata seara, de la ora 21.
 De acesta data, in ipostaza de artist, acolo unde ii place sa se exprime : pe scena. Scena basarabeana, cea care i-a oferit, pe parcursul carierei sale numeroase satisfactii, precum si posibilitatea de a se dezvolta si evolua armonios. Povestea muzicala ce va dura 6 saptamani, va prezenta 6 dintre cele mai importante spectacole sustinute in 10 ani de activitate, incununati in 2012, cu titlul onorific de „Artist al Poporului Republicii Moldova”. In prima saptamana, puteti urmari concertul „DA-MI, DOAMNE, VIATA, CA SA POT CANTA!”, urmand mai apoi spectacolul aniversar „DESTIN”.
 Destinul lui FUEGO este daruit muzicii. Canta si joaca, traieste si compune muzica, aceasta din urma, rasplatindu-l cu succes si satisfactii pe masura. Cu munca si devotament, rabdare si truda, a construit parcursul ce l-a adus in fata celor ce l-au imbratisat. Cu etape si deznadejde, cu implinire si maiestrie, Fuego a cantat. Genuri si momente, joc si lacrima, iubire si despartire. Iar simplitatea actului sau artistic, acela inaltator pentru spirit, i-a adus confirmarea in timp.
E SAMBATA, E FUEGO LA FAVORIT TV!

Semneaza : echipa emisiunii „FAMILIA FAVORIT”



Un comentariu: