joi, 16 ianuarie 2014

FUEGO ÎL OMAGIAZĂ PE DAN SPĂTARU www.click.ro

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Fuego-Dan-Spataru-cantaretul-Romaniei_0_1762023865.html


6 comentarii:

  1. Fuego si Dan Spataru...Doi mari artisti romani,doua voci de aur...Fuego este artistul care la fel ca Dan Spataru umple mereu salile de spectacole,este artistul talentat,serios,elegant,frumos,
    mereu preocupat de cariera lui ...Astept cu nerabdare emisiunea de maine „La Maruta”la fel cum astept si turneul de primavara dedicat lui Dan Spataru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunata initiativa ta de a omagia artistii mutati intre stele! Felicitari Paul pentru initiativa de a-i dedica lui Dan Spataru turneul tau. Superbe sunt melodiile din repertoriul lui Dan Spataru iar interpretarea ta pe masura! Dan Spataru si Fuego, doi artisti adevarati! SUCCCES!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-o lume in care televiziunile parca au luat-o razna si nu promoveaza decat nonvalori, e bine ca, macar o data pe saptamana, mai avem parte si de astfel de emisiuni. Va fi, cu siguranta, o editie speciala... Cum ar putea fi altfel atunci cand in platou ai astfel de artisti (Fuego, Mirabela Dauer), prezenti cu scopul de a vorbi despre un alt mare artist roman, Dan Spataru, care, chiar daca nu mai este printre noi, va ramane mereu in inimile noastre, prin melodiile pe care le-a lasat si pe care, iata, Fuego a ales sa le interpreteze in stilu-i unic, in turneul national din primvara acestui an!

    RăspundețiȘtergere
  4. BRAVO FUEGO ESTI MINUNAT! SA FII BINECUVANTAT, NE UMPLI INIMA DE FERICIRE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti minunat Fuego, te pretuim si te iubim artistul sufletelor noastre!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca Barlad . buna Paul abia astept sa merg la concertul tau din primavara .

    RăspundețiȘtergere