marți, 7 ianuarie 2014

FUEGO - „FAMILIA FAVORIT” INTRA IN VACANTA!



„FAMILIA FAVORIT” INTRA IN VACANTA! DIN PRIMAVARA, REVENIM CU UN NOU SEZON!

Emisiunea „Familia Favorit”, show-ul oamenilor de suflet se apropie de ultima reprezentatie din acest sezon. Sambata, 11 ianuarie, incepand cu ora 21.00, pe Favorit TV, puteti urmari un best of al celor mai bune momente, scene ce nu au fost difuzate inca, precum si imagini spectaculoase din culisele emisiunii, putand totodata, sa ascultati muzica de calitate, savurand dialogurile captivante.
Dupa aceasta ultima reprezentatie, Fuego, moderatorul show-ului, cel ce incearca sa va aduca, impreuna cu producatoarea Valentina Herta, buna dispozitie in fiecare saptamana, si echipa , vor intra intr-o scurta vacanta, in care nu vor zabovi, ci se vor documenta, pregati, antrena pentru noul sezon ce revine la sfarsitul lunii februarie, cu invitati in premiera, decoruri noi si o piesa in premiera.
        V-am oferit pe parcursul acestui sezon, momente unice, artisti de marca, amintiri de neuitat si divertisment de calitate. Am avut onoarea sa fiti alaturi de noi, iar de 5 ani, mai prolifici sau mai incarcati de tensiune, suntem mandri ca sambata de sambata, muzica adevarata si simplitatea bunului gust intra in casele dumneavoastra , iar pentru asta va multumim!
Ati descoperit, prin intermediul traditiilor, al simbolurilor populare, al jocului autentic, care e “Romania din inima voastra”. Numeroase ansambluri ne-au calcat pragul aducandu-ne, prin voiosia si seriozitatea lor, o farama din spatiul mistic romanesc, din bucuria de a fi roman, in orice clipa, traind cu intensitate alaturi de cei dragi si promovand mai departe, principiile neamului tau.
De asemenea, ne-am amintit de cei ce “AU FOST SI VOR MAI FI“, in povestea unor rubrici speciale, in care nu doar ca am revazut ori ascultat mari voci ale tarii, acordandu-le meritul de a fi ramas in istoria memoriei noastre, dar am si reconfigurat adevaratul sistem de valori, cel de dinainte, cel la care trebuie sa ne raportam, care trebuie sa serveasca drept model pentru evolutie.
“Cei de maine“ sunt de fapt cei ce vor dovedi in timp, ca performanta se poate realiza prin munca. Suntem onorati ca am putut zidi o caramida in parcursul unor tinere talente ce ne-au invatat ca minunile nedescoperite pot fi diamante ce trebuie sa straluceasca. Le-am oferit aceasta ocazia si asteptam ca in viitor, acestia sa confirme increderea noastra si talentul ce-I desavarseste.
De v-am dezamagit ori de nu ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor voastre, avem satisfactia ca prin voi am putut merge mai departe, avand cu noi determinarea necesara. Caracterizati de un soi de idealism, avem certitudinea ca veti fi in continuare in povestea noastra, daruindu-ne forta, subiecte, experiente, incredere .
Acestia am fost noi in anul ce a trecut. Mai responsabili, mai optimisti si mai dornici de a realiza performante notabile pentru voi, pasim cu incredere in noul an. Voi ne-ati acordat increderea, sperand ca nu va vom dezamagi. Credem, cu toate stangaciile noastre, ca nu am facut-o.
 Nu facem un bilant definit, doar cel ce ramane in sufletele voastre. Promitem in schimb, ca vom reveni cu surprize incendiare, cu un nou ambient, invitati unul si unul, alaturi de FUEGO si Valentina Herta.
Intram acum intr-o scurta vacanta, iar la finalul lunii februarie noul sezon va va intra in case, cu ora de difuzare diferita, cu aceeasi stare tonica, optimista, cu scopul de a prezenta Romania si valorile sale asa cum e cel mai elocvent : din cadrul familiei sale unite – “FAMILIA FAVORIT“!
Semneaza : echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT“
Foto: ANA MARIA HALALAI

Un comentariu:

  1. FAMILIA FAVORIT= Oameni frumosi la chip, frumosi la suflet, oameni care stiu sa aduca in casele noastre bucurie, oameni care ne fac serile de sambata mai frumoase, invitand in “sufragerie” artisti renumiti, dar si tineri talentati, dornici de afirmare si amintind, totodata, de mari nume ale scenei romanesti, care astazi ne privesc dintr-o stea.
    Un sezon plin de clipe de neuitat a fost cel care tocmai s-a incheiat si, cu siguranta, sezonul viitor va fi presarat cu surprize cel putin la fel de frumoase.

    RăspundețiȘtergere