vineri, 13 decembrie 2013

IARNA VINE PE PĂMÂNT DIN "LUMINA UNUI CRĂCIUN" IMPREUNĂ CU FUEGO


Iarna vine pe pământ din “Lumina unui Craciun“, împreună cu FUEGO

Colindatorul vestit, ce realizeaza in fiece an , prin cantecele sale, o legatura intre sarbatoare si oameni, intre minunile acestei perioade si bucuria de a admira un artist devotat publicului sau, Fuego, aduce iarna pe pamant, la propriu si la figurat, din  lumina unui Craciun“, prin turneul sau, prin reprezentatiile ireprosabile alaturi de orchestra de camera si prin cantecele noi.
Pornind la drum pe 7 decembrie, Fuego inregistreaza succes dupa succes, publicul sau asteptandu-l cu surprize, cu ropote de aplauze si multe daruri. Un moment impresionant in cadrul fiecarui spectacol este acela in care admiratorii incep, in cadrul unui cor profesionist, sa interpreteze cele mai cunoscute piese de Craciun : “E vremea colindelor“ , “Deschide usa, mama“ si “Colindam, colindam iarna“.
La Targoviste, acolo unde a dat startul minunilor de iarna, Fuego si echipa sa, formata din sapte instrumentisti valorosi, cu experienta si profesionalism inradacinate structura proprie, au interpretat in frig, incalzindu-se doar cu apluzele si aprecierea publicului.
Orchestra de camera este condusa de concert-maestrul Filarmonicii din Pitesti, Madalin Sandu, un virtuos intrumentist, a carui sclipiri pot fi descoperite in orchestratiile maiestuoase create pentru momentele lor, precum si pentru colindele binecunoscute.
Alaturi de acesta, ii puteti aplauda, pe scena, in tinutele lor exclusiviste, ce debordeaza eleganta si rafinament, realizate de Doina Levintza pe: Ilie Sandu, un chitarist impatimit, pasionat de sunete si imagine,  Cristi Sandu, vioara 2, maret atunci manuieste arcusul, topindu-l in vioara ce e parte a ansamblului “Doina Argesului“, Gina Sandu, soprana si solista la nai, discipol al lui Gheorghe Zamfir, cadru didactic, sclipitoare in solo-ul sau emotionant “The lonely shepard“, Oprea Ana-Isabela, violoncelista, o fire ludica, cu experienta de scena, turnee nationale si internationale, Marian Grancea, pianist, formator de talente si fin slefuitor de tineri, fiind profesor de pian,  Iulian Bican, baterist, ce interpreteaza cu patos si energie, traind viata la intensitate maxima.
Dupa Targoviste, Constanta a primit cu entuziasm concertul, precum si Galatiul, acolo unde spectacolele s-au jucat cu casa inchisa, iar albumul cel nou s-a bucurat de reactii pozitive, piesa de final “Sa fim romani“, inregistrand cele mai multe aplauze. Iasul, Barladul si Adjudul au fost colindate, zapada venind impreuna cu Fuego.
Pentru cei ce nu au putut ajunge la spectacole sale, il pot revedea pe artist interpretand colinde de ultimul album, precum si duetul impresionant cu prietena sa, Mirabela Dauer, in cadrul emisiunii “DE SUFLET“, de pe Pro Tv International, sambata, 14 decembrie, incepand cu ora 20.30. Tot sambata, de la ora 21.00, urmariti o noua emisiune a show-ului “ Familia Favorit “, o petrecere romaneasca cu Fuego, Lorena, Elena Merisoreanu si multi altii, amintindu-ne cu totii, de Tatiana Stepa. 


3 comentarii:

  1. „In seara minunata” de 7 decembrie 2013, Fuego si-a inceput turneul de colinde, „Din lumina unui Craciun”, la Targoviste. Si chiar daca zapada nu s-a asternut inca peste frumoasa Romanie, a „nins cu flori de lumina”, atunci cand refrene precum „Sa fim romani!” sau „Cand te-ai nascut Iisuse”, au rasunat in sala, bucurand sufletele celor adunati, cu mic cu mare, la spectacol.
    Cu aceeasi voce calda, purtand tinute noi impecabile, Paul Surugiu-Fuego, acest ROMAN adevarat, ne indeamna si in acest an sa nu ne uitam strabunii, sa ne pastram traditiile, purtandu-ne pasii, prin cantec, catre taramul de poveste, plin de magie, al sarbatorilor de iarna...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut parte de un concert superb,de o seara de vis…! In ciuda frigului din sala,sufletele noastre au fost cuprinse de caldura glasului acestui minunat artist,care prin prezenta sa,pe cat de impunatoare,pe atat de modesta si sincera, ne-a adus acum in prag de sarbatori, magia Craciunului ,prin frumoasele sale colinde, atat cele cunoscute, care au fost fredonate cu drag de intreaga sala,cat si cele noi,dar la fel de frumoase,de pe ultimul sau album. Nu ar fi sarbatoare fara colindele lui Fuego,iar cuvintele nu sunt de ajuns sa-i multumim pentru toate clipele de incantare ce ni le ofera cu ocazia fiecarui concert .Fuego este si va ramane intotdeauna pentru noi darul cel mai bun”Din lumina unui Craciun”!

    RăspundețiȘtergere