sâmbătă, 7 decembrie 2013

FUEGO - TURNEUL EXTRAORDINAR DE COLINDE


„DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN”

= PREMIERE, NOUTATI, MATERIALE SPECIALE, MUZICA DE SUFLET SI ATMOSFERA DE POVESTE, INCEPAND DIN 7 DECEMBRIE, IN TOATA TARA ! =

Mai este doar o zi! Incepand de maine, 7 decembrie, Fuego, impreuna cu orchestra condusa de concert-maestrul Filarmonicii din Pitesti, Madalin Sandu, echipa sa si tolba de surprize pornesc la colindat prin tara. Nu trebuie sa ii primim cu nuci, mere si colaci, ci cu sufletul deschis, pentru a descoperi ce vine „DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN”, pentru a primi cadourile sale muzicale si a rememora clipele magice ale copilariei ce servesc anul acesta drept imagini de Crăciun.
Asa cum v-a obisnuit pe toti, artistul aduce, in premiera, o serie de cantece de Crăciun, colinde traditionale reinterpretate, ori piese de sarbatoare ce confera simbolurilor vremii, o alta infatisare. Toate acestea se regasesc pe albumul eveniment, prezentat oficial pe 6 decembrie in cadrul emisiunii “Acces direct“ moderata de Simona Gherghe, cel care va beneficia de lansari speciale in fiecare oras in care va poposi turneul – “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN“ .
Albumul este unul de atmosfera, o radiografie sonora a iernii, cu sunete ample, o colectie de povesti ce transmit ca sarbatorile nu au neaparat ceva special ascuns in ele, ci ca motivele stau de fapt in noi, in felul in care ne bucuram de Nasterea Mantuitorului, de felul in care sarbatorim Crăciunul, cu cei dragi alaturi, cu muzica buna, masa imbelsugata si vin fiert cu arome de scortisoara. Arome speciale are si albumul, care benefiziaza de o grafica de exceptie, realizata in studiourile EUROMUSIC Cluj-Napoca. Acesta a fost realizat si sustinut cu sprijinul MONSSON Group .
Tocmai asta are special Fuego, reusind sa capete unicitatea si originalitatea la care fiecare artist tinde. Pe langa faptul ca poate stapani, din punct de vedere interpretativ, mai multe stiluri, el interpreteaza cu sensibilitate, dand o caldura cantecului si versului inaltat acestui timp magic. Tot pentru acest timp, dar si pentru admiratorii sai, Fuego a pregatit un calendar special 2014 – “POVESTEA UNOR CLIPE“, in care rememoreaza, traieste, simte si transmite parte din sine.
Admiratorii au fost in prim plan si atunci cand s-a decis ca alaturi de albume, calendar, DVD-URI, sa ofere in acest turneu un accesoriu inedit, personalizat, un fular surpriza, in culorile vremii, cu inscriptia numelui sau, ce va putea fi gasit la standurile speciale de la fiecare sala de spectacol.
Iata ce precizeaza Fuego cu privire la turneu, la surprizele pe care le-a pregatit impreuna cu echipa sa:
„Vad si simt acest turneu ca o incantare a simturilor. Parca fiecare melodie, ce suna diferit cu sprijinul orchestrei, are o alta insemnatate, fiind asezata acolo unde trebuie, in momentul potrivit, in perioada in care talmacim minuni pentru o viata, in iarna ce vine „din lumina unui Crăciun”.
E darul pe care eu vi-l daruiesc, ca semn de pretuire si multumire pentru tot sprijinul vostru. Pornesc la drum cu gandul ca sunt un om fericit. Și împlinit, cu mine însumi în primul rând. Cred că pofta de viață cheamă viața, și credeți-mă, nu există fericire mai supremă  decât aceea de a ști că munca ta, realizată cu trudă, cu nopți nedormite, cu stres, ajunge să fie apreciată de cei pentru care ai plămădit-o.
Sunt fericit că pot cânta și că, prin cântecul meu, aduc fericire si altora. Nu am găsit încă definiția fericirii, dar atunci când ai parte de zâmbete, când faci ceea ce îți place, când iubești tot ce te înconjoară, cred că i-ai atins scopul. De nu aș avea cui să mă adresez, m-aș simți neputincios. Muzica se transmite, cu emoție și căldură, oamenilor, si asta e telul meu. Sa va transmit liniste si bucurie, din lumina unui Crăciun!
“Un dar de Crăciun“ se numeste si cadoul pe care artistul il ofera tuturor celor ce iubesc muzica sa, marti, 10 decembrie, impreuna cu ziarul Libertatea. Albumul cuprinde parte din cele mai frumoase melodii de Crăciun, colinde clasice, inregistrate pe parcursul a 15 ani, de cand a inceput sa abordeze, cu tact si emotie, acest stil muzical.
In 17 orase va puteti intalni cu Fuego si echipa sa, pentru a primi colinda si pentru a impartasi, impreuna cu dansul, cantecul, cuvantul si muzica inalta. Spectacolele vor fi montate intr-o maniera diferita de cele anterioare, iar Fuego va impartasi spiritul sarbatorilor tuturor celor care cred ca muzica e cea care linisteste, daruindu-le astfel valori si simboluri marete, prin mesajele sale, prin muzica sa, prin intermediul colindelor care l-au transformat, de cativa ani, intr-un brand al perioadei de iarna.
Turneul „Din lumina unui Crăciun” va conferi o noua infatisare minunilor tainice din prag de Crăciun, construind o poveste in care principii de capatai vor fi emotia si sensibilitatea.
     În continuare, vă prezentăm datele si locatiile în care artistul va poposi, nu pentru a va colinda, ci pentru a va transforma, macar pentru doua ore, atat timp cat va tine spectacolul, live, pe ritmurile celor mai cunoscute, dar si celor mai noi cantece, in corifei ai Crăciunului :

- 7 decembrie, ora 19:00 – Targoviste ( Casa de Cultura a Sindicatelor )
- 8 decembrie, ora 19:00 - Constanta (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-9 decembrie, ora 19:00 – Galati (Teatrul Muzical „Nae Leonard”);
-10 decembrie, ora 19:00 – Iasi (Teatrul National „Vasile Alecsandri”);
-11 decembrie, ora 19:00 – Barlad (Casa de Cultura a Sindicatelor)
-12 decembrie, ora 19:00 – Adjud (Casa de Cultură “Tudor Vornicu”);
-13 decembrie, ora 19:00 – Focsani (Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”);
-14 decembrie, ora 19:00 – Bacau (Teatrul Municipal " Bacovia ");
-15 decembrie, ora 19:00 - Piatra Neamt (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-16 decembrie, ora 18:00 – Sibiu ( Filarmonica de Stat – Sala Thalia )
- 17 decembrie, ora 19.00 – Arad ( Atrium Mall )
-18 decembrie, ora 19:00 – Timisoara (Opera Nationala Romana Timisoara);
-19 decembrie, ora 19:00 – Oradea ( Casa de Cultura a Sindicatelor )
-20 decembrie, ora 19:00 – Cluj ( Casa de Cultura a Studentilor )
-21 decembrie, ora 19:00 – Brasov (Casa de Cultură, Sala Reduta);
-22 decembrie, ora 19:00 – Ploiesti (Casa de Cultură a Sindicatelor);
-23 decembrie, ora 19:30 – BUCURESTI ( Palatul National al Copiilor Bucuresti )

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol.
Turneul este realizat cu sprijinul societatilor: S.C. “PROXIMA MODA“ S.R.L – PANCIU ( MANAGER GENERAL: ELENA STOICA ), “HIDROCONSTRUCȚIA” S.A. BACĂU si “MONSSON GROUP“.
Partenerii evenimentului sunt: “ Familia Favorit“, “Cotnari“, “Lulyon by Proxima Moda“. “Libertatea“, “Actualitatea muzicala“, “Editura Anamarol”, “Asociatia culturala REGAL D’ART”, “Confluente literare“, “EUROMUSIC“.
Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteti accesa urmatoarele site-uri: 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu