duminică, 8 decembrie 2013

FUEGO: “SĂ FIM ROMÂNI DE SĂRBĂTORI!“




FUEGO: “SĂ FIM ROMÂNI DE SĂRBĂTORI!

In prag de ajun de turneu, unul lung, dar plin de farmec – “DIN LUMINA UNUI CRĂCIUN“, care va poposi in 17 orase importante ale tarii, Fuego transmite un mesaj tuturor fanilor sai, daruind in premiera si una dintre piesele de rezistenta ale albumului ce va fi lansat in fiecare oras, o piesa cu spirit nationalist, ce aduna laolalta si Crăciunul si dragostea de tara, cu solidaritatea si pacea:
“Mi-e gandul la voi la inceput de turneu. Desi va fi un drum greu, intampinand obstacolele vremii, am speranta ca veti veni la concerte, fiind alaturi de mine si primind cu bucurie vestea Craciunului, simbolurile luminate ale acestei vremi precum si linistea din prag de An Nou.
Spectacolul acesta nu se va axa pe lumini, pe artificii comerciale, pe diverse imagini vizuale ce au rol de a distrage ori implini actul artistic. Vreau sa va ofer stari, sentimente, daruri de Craciun, atat prin piesele mele noi, de pe albumul ce imi doresc să ajungă în cât mai multe case, iar cei ce îl primesc să îl dea mai departe, să-l dăruiască, adunând într-o viata, si-o colindă, darul cântecului meu, din lumina unui Crăciun, cat si prin melodiile ce stiu ca an de an, v-au stat aproape de suflet.
De asemenea, in plin turneu, pe 10 decembrie, atunci cand voi fi in Iasul eminescian, la Teatrul National “Vasile Alecsandri “, impreuna cu Libertatea, partener media al turneului, va aduc un “DAR DE CRĂCIUN“, in avanpremiera de sarbatori, un album cu piese mai vechi de Craciun.
 Mizand pe emotie, imi doresc ca de sarbatori, sa fim romani, sa avem parte de Craciunul traditional, cu masa plina de bucate, cu cei dragi alaturi, cu zambetele lor implinite, cu inima calda si impacata oarecum ca muzica buna din fundal, colinda romaneasca ii alina si in aceste vremi, uimirile.
Debutez in aceasta colectie de spectacole cu Targoviste, oras de cinste, leaganul lui Zamfir si-al Ilenei Sararoiu, al Laurei Stoica ori a lui Grigore Alexandrescu. Continui cu malul marii Negre, apoi cu Moldova lui Stefan, ajungand pe ritm de colinda in Ardealul istoric, apoi in Banat, incheind cu Regatul de frunte si Bucuresti, pe 23 decembrie, la Palatul National al Copiilor, acolo unde, in urma cu vreo 20 de ani, caci atatia ani de cariera am implinit in 2013, am facut primii pasi seriosi, in showbiz-ul ce atunci era cu totul diferit, avand alta forma si alte valori.
            Sa fim români de sarbatori! Nu vine ca un indemn, ci ca o stare. Una simpla, pe care, cu toata sinceritatea, vreau sa v-o ofer in spectacolele “Din lumina unui Crăciun“. O stare a bunului gust si-al bunului simţ, pe ritm de colinde si cantece de iarna, cu premiere si surprize. Sa fim români de Crăciun!“
Asociatia Culturală REGAL D'ART 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu