joi, 5 decembrie 2013

FUEGO - FAMILIA FAVORIT - EDIŢIE SPECIALĂ DE SFÂNTUL NICOLAE!




“Familia Favorit“ – ediţie specială de Sfântul Nicolae!

Startul lunii în care celebrăm colinda, Naşterea Mântuitorului, Crăciunul şi toate minunile ce vin ca stări în această perioadă sfântă va fi dat sâmbătă, 7 decembrie, în cadrul emisiunii “Familia Favorit“, de la ora 21.00, pe Favorit TV, cu o ediţie specială dedicate tuturor celor ce sărbătoresc ziua numelui de Nicolae.
Astfel, veţi putea afla ce a primit în dar Fuego şi Valentina Herţa de Moş Nicolae, veţi descoperi care este fericirea supremă a invitatei principale, Irina Loghin, bucurându-vă în acelaşi timp, pe muzică de calitate, împreună cu invitaţi de marcă, de divertismentul pe care moderatorul principal l-a realizat special pentru admiratorii emisiunii.
Alături de doamna cântecului popular, supranumită şi “Regina”, Irina Loghin, vor depăna amintiri şi Gheorghe Turda, care va povesti despre realizarea celebrului videoclip “Impodobeşte mamă bradul“, Alessis, care prezintă albumul proaspat lansat împreună cu Orchestra “Lăutarii “ din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, Abigaila, o interpretă care bate la porţile afirmării, venită de pe tărâmul Făgăduinţei, din America, dar şi Fuego, care va interpreta colinde de pe noul său material discografic “Din lumina unui Crăciun“.
Rubrica “România din inima ta” îi va avea în prim plan pe cei din ansamblul folcloric Moineşteanca  din orasul Moineşti, judeţul Bacău, coregraf Marinica Ifrim, iar „ Cei de mâine”, artiştii ce vor primi ştafeta marilor interpreţi vor fi Ailenei Lura şi Liusa Laura, doua moldovence aprige, care vor încinge platoul pe ritm de horă şi bătută moldovenească.
Tot sâmbătă ne vom aminti împreună, în rubrica „Au fost şi vor mai fi" de Ileana Sărăroiu, pentru că în lumea aceasta plină de judecători, de simplitate şi consum nesăbuit, se poate ca o bucurie să fie o imagine plină a unui artist curat. Ileana Sărăroiu a fost năvalnică prin vocea sa, a trăit muzica și a transmis-o mai departe, prin noi. Reușitele sale se măsoară prin comoara desăvârșită lăsată istoriei muzicii populare, prin melodiile nemuritoare, cântece ale tuturor românilor, povești de viață.
Iar asta pentru că ce-i valoros nu piere, nu se pierde printre rânduri ori fonoteci. Ileana Sărăroiu a cântat pentru lume, pentru România, prezența sa fiind însoțită de un glas special, de o tehnică inconfundabilă și de un caracter amplu, exemplar dublat de tenacitatea cu care a ales parte din cele mai frumoase cântece ale românilor. 
Urmăriţi aşadar, o emisiune în care cuvântul de ordine va fi buna dispoziţie, amintirile plăcute, muzică de calitate, sâmbătă seara, începând cu ora 21.00, pe Favorit TV.
Semnează – echipa emisiunii „ Familia Favorit ”

            FOTO: Ana Maria Halalai

Un comentariu: