miercuri, 6 noiembrie 2013

FUEGO - ""TESTAMENT"

2 comentarii:

  1. A treia oarã la Piteşti, pentru acelaşi ... „Testament” ... Unii ar crede cã este imposibil sã nu te plictiseşti dacã vezi aceeaşi reprezentaţie de atâtea ori... Ei bine, deşi vorbim despre acelaşi spectacol, interpretarea diferã de fiecare datã, atmosfera este alta de fiecare datã, artistul se transpune diferit în rol de fiecare datã... De fapt, asta înseamnã sã fii actor: sã reuşeşti sã surprinzi publicul care vine în salã, astfel încât sã îşi doreascã sã revinã, iar atunci când revine, sã plece la fel de plãcut surprins!
    Concluzia este cea la care am ajuns de prima datã: „TESTAMENT” meritã revãzut ori de câte ori avem ocazia, pentru ca artistul Paul Surugiu ne va impresiona de fiecare datã cu ceva inedit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar,a fost o reprezentatie de vis si asta datorita talentului si daruirii cu care acest artist de o valoare inestimabila ,ne incanta la fiecare aparitie a sa.Harul cu care a fost inzestrat,felul unic in care recita si canta frumoasele versuri ale marelui poet Vieru,dovedesc inca o data pasiunea si dragostea pentru teatru si poezie,oferindu-ne noua, spectatorilor iubitori de arta si frumos, momente extrem de emotionante,ce vor ramane in suflet pentru totdeauna … Felicitari minunatului OM si ARTIST,Paul Surugiu – Fuego,pentru toate clipele de neuitat pe care doar el stie sa ni le ofere !

    RăspundețiȘtergere