duminică, 10 noiembrie 2013

FUEGO în "TESTAMENT" - DANA, ELENA, IRINA si CAROL ADMIRÂNDU-L



"TESTAMENT" - Muzică şi Poezie - Poezie şi Muzică - o seară de neuitat alături de artistul 
PAUL CIPRIAN SURUGIU - FUEGO




Cât de rar te poţi privi in oglinda sufletului unui artist şi să-ţi revezi propriul suflet, cu trăirile lui, de fapt, ale tale, cu bucuriile şi suferinţele lui, de fapt ale tale. De fapt, ale tuturor.

Artistul inspiră Muzică şi Poezie şi trăieşte, prin ea şi pentru ea. De fapt, pentru noi, pentru a ne face mai buni, mai frumoşi.

Şi reuşeşte să ne facă viaţa mai bună. Nu mult, doar atât cât trebuie pentru a cunoaşte străfulgerarea crâmpeiului de fericire, cea atât de efemeră, de evanescentă, ba chiar mirobolantă… Mirarea de a ne descoperi altfel, pe noi şi lumea înconjurătoare, e de ajuns pentru a ne face fericiţi. 

Rodica Elena LUPU

Un comentariu:

  1. Am avut parte de un spectacol cum nu am mai vazut pana acum,in care emotiile spectatorilor au atins cotele maxime...Tema piesei de teatru,versurile,melodiile,marul primit intr-un mod cu totul si cu totul special si nu in ultimul rand interpretarea inegalabila a acestui mare artist care este Fuego m-au facut sa traiesc cele mai frumoase si emotionante clipe petrecute intr-o sala de spectacol!!!Felicitari,Paul si mult succes in tot ceea ce faci!!!

    RăspundețiȘtergere