vineri, 15 noiembrie 2013

FUEGO - FAMILIA FAVORIT 16 Noiembrie 2013


Seara muzicii romanesti, sambata, alaturi de Fuego si invitatii sai, la Favorit TV

Un regal de sarbatoare va ofera Fuego impreuna cu Valentina Herta, sambata seara, incepand cu ora 21.00, numai pe Favorit TV, in cadrul emisiunii „Familia Favorit".
Pusi pe distractie, dornici de a realiza divertisment de calitate si de a va insenina sambetele, cei doi au in aceasta saptamana, invitati de marca, premiere pentru emisiune, talente formidabile, traditii autentice precum si muzica variata, toate pretandu-se unei seri cu tenta romaneasca adevarata.
Astfel, pentru prima oara, Corina Chiriac a acceptat invitatia lui Fuego si a venit in emisiune pentru a vorbi despre cariera, despre proiectele sale, despre activitate, dar si pentru a interpreta noi creatii muzicale.
 Alaturi de ea, vine si Stela Enache, vocea „anilor de liceu”, care isi va aduce aminte de inceputurile sale, dar si de familie si prieteni. Gheorghe Rosoga va vorbi si va canta despre Romania, despre legatura dintre pamant si divinitate, despre traditii si folclor, iar Ana Barbu va incinge doua hore moldovenesti autentice.
In cadrul rubricilor inserate de emisiunea trecuta in noul format, in aceasta saptamana veti putea admira, descoperi si aprecia, la „ROMANIA DIN INIMA TA”, Ansamblul folcloric „Cetatuia” din comuna Teliu, judetul Brasov, condus de doamna Rodica Farcas. Ana Maria Patrascoiu, venita din zona Prahovei, va fi cea care va primi stafeta pentru „CEI DE MAINE”.
Rubrica „AU FOST SI VOR MAI FI” ii este dedicata marelui compozitor Florin Bogardo, de care atat Fuego cat si Stela Enache si Corina Chiriac isi vor aminti cu drag. FLORIN BOGARDO - un nume important, o istorie a cantecului si o multitudine de slagare ramase in istoria muzicii romanesti, un sensibil, un familist convins, un creator al melodiei de calitate, un virtuos si prolific compozitor, interpret, orchestrator, textier. Un destin daruit, fara dubii, fara compromisuri, scenei, artei!
Florin Bogardo nu a disparut. Generatii de generatii vor intona refrenele sale cunoscute, vor trai si isi vor crea istorii proprii, aducandu-si aminte ca, demult, un compozitor le-a scris povestea. Un maestru ce a definit slagarul romanesc, ce a dat nume muzicii si muzica cuvantului. A FOST SI VA FI PENTRU TOTDEAUNA, FLORIN BOGARDO! SA NU-L UITAM NICICAND!
Urmariti asadar, o editie de colectie, cu cantec si voie buna, din sufrageria lui Fuego care va interpreta trei dintre cele mai cunoscute slagare ale sale – „Cat de frumoasa esti, femeie!”, „Povestea acordeonului” si „Sa ridicam paharul”, sambata, 16 noiembrie, incepand cu ora 21.00, pe Favorit TV!

Semneaza: echipa emisiunii "FAMILIA FAVORIT" 

2 comentarii:

  1. Aşteptãm cu nerãbdare,
    Mare petrecere, mare,
    La Fuego-n „sufragerie”,
    Unde-i mereu bucurie!
    Când spui Stela sau Corina
    Îţi creşte adrenalina.
    Ana Barbu e din nou,
    Invitatã în platou.
    Roşoga cântã şi el,
    Sã vã-nveseliţi niţel.
    Toţi ne-aşteaptã sã dansãm
    De supãrãri sã uitãm,
    SÂMBÃTÃ SEARA la NOUÃ,
    Chiar dacã afarã ... plouã,
    Pe postul mult îndrãgit,
    La FAMILIA FAVORIT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sambata noi negresit / Vom privi pe Favorit / Pentru doua ore bune / Cu muzica si cu glume / Si cu multa veselie / La Fuego-n “sufragerie” / Cu asemeni invitati / Si vestiti si talentati / Stela,Ana si Corina / Fuego si cu Valentina / Vom petrece-o seara buna / La sfarsit de saptamana …!

    RăspundețiȘtergere