luni, 14 octombrie 2013

IUBIRE - FUEGO LOCUL I, TOP ROMÂESC, RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI



Piesa „Iubire”, lansata la inceputul acestei veri de Fuego, a iesit invingatoare in clasamentul lunii august din cadrul emisiunii „TOP ROMANESC”, moderata de Titus Andrei la Radio Romania Actualitati.
Dupa o intrecere acerba care a durat mai bine de o luna, piesa compusa de Eugenia Carabut Andries a ocupat locul fruntas in urma voturilor online transmise pe site-ul emisiunii, precum si din clasamentele venite pe adresa de email si adresa redactiei.
Piesa va beneficia, in viitorul apropiat, si de un videoclip inedit, ce va fi realizat in Chisinau, alaturi de o echipa de profesionisti, condusa de renumitul regizor din Republica Moldova, Oleg Butnaru. Acesta va fi filmat in decoruri inedite, ce au rol de a sustine o poveste de dragoste neimplinita, cu desfasurare atipica si deznodamant neasteptat.
„Multumesc tuturor celor ce au crezut in puterea acestei piese, in povestea ei si in mesajul pe care noi, cei ce am creat-o, am vrut sa il transmitem. De asemenea, le multumesc pentru ca au votat intr-un numar atat de mare si pentru ca au simtit ca iubirea poate invinge. Ii felicit totodata si pe cei ce au fost printre nominalizatii acestei editii, toti fiind muzicieni si interpreti desavarsiti.
Cred ca mai mult decat orice, acest cantec este unic prin faptul ca vorbeste, pe acorduri melodioase, despre iubire, despre insemnatatea ei si despre felul in care ar trebui sa o pretuim, sa o ridicam la rang de valoare primordiala in viata noastra atunci cand o detinem.” (Paul Surugiu – Fuego)
Piesa va fi inclusa pe urmatorul material discografic al artistului, album ce va fi lansat anul viitor si care promite inca de pe acum ca va fi un real succes, precum s-a intamplat si in cazul precedentului, dublul CD „O lacrima de cantec” primind luna trecuta, in cadrul emisiunii „Teo Show”, discul de aur pentru vanzari.

5 comentarii:

  1. Felicitari, Fuego! Merita locul I este miununat!b Un artist adevarat, cu dragoste de tara si de neam! Cu toata considseratia, familia Rusu din Ludus

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu dragoste si respect fata de familie, de prieteni si de fani, de publicul sau si nu in ultimul rand fata de tara si de neam, Fuego este iubit la randul lui de cei ce au in piept o inima romana. Iubirea il caracteroizeaza pe artistul nostru al romanilor, iar locul intai in TOP ROM|NESC RADIO ROMANIA ACTUALITATI cu IUBIRE este si va ramane pentru totdeauna! Succes Paul, sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. “Frumoase zile” sunt cele care incep pe astfel de acorduri … Cat de „naivi” sunt cei care nu inteleg aceste melodii si cat de „captivi” in frumoasa poveste de „iubire” suntem noi, cei care apreciem frumosul, arta, muzica, artistii! Sa ne iubim artistii cat sunt in viata, pentru ca „ingeri fiind”, nu vor mai putea primi aprecierile noastre, venite, de multe ori, mult prea tarziu! Felicitari Paul Ciprian Surugiu (Fuego) si Eugenia Andries Carabut pentru o melodie plina de „iubire”, ce isi merita din plin locul 1 in clasamentul lunar al Topului Romanesc si succes in topul anual! Insa, indiferent de rezultatul final, melodia este, fara doar si poate, slagar si va fi ascultata multi ani de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba melodie,superbe versuri ,superba interpretare .Totul fiind la superlativ,era de asteptat ca "Iubire"sa iasa pe primul loc.Multumim draga Paul pentru minunatele melodii cu care ne infrumusetezi viata zi de zi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un loc I binemeritat!”Iubire”este o melodie de suflet care datorita interpretarii de exceptie a lui Fuego face sa devina in foarte scurt timp un adevarat slagar...Primul pas a fost facut prin castigarea locului I in Top romanesc!Sunt convinsa ca vor urma si alte succese in viitor cu aceasta piesa!Bravo,Paul!!

    RăspundețiȘtergere