joi, 31 octombrie 2013

FUEGO, CEL MAI IUBIT ARTIST AL ANULUI 2013 - REVISTA TAIFASURI


Fuego, cel mai iubit artist al anului 2013 – premiu oferit de Revista “Taifasuri“

E certificat, declarat şi atestat ca Fuego este cel mai iubit artist al anului 2013. Cel puţin pentru cititorii revistei “Taifasuri“, care l-au desemnat ca fiind cel mai aproape de sufletul lor.
Prezent in nenumărate rânduri în paginile revistei cu materiale şi interviuri captivante, artistul a primit aceasta distincţie în cadrul emisiunii “Familia Favorit“ pe care o moderează la Favorit TV. Colaborarea dintre Fuego şi “Taifasuri“ durează de ani buni, interpretul lansând mai multe materiale discografice impreună cu revista.
Filmând pentru noile ediţii de toamnă ale show-ului, care vine cu un nou concept, captivant, dupa cei cinci ani de emisie, Fuego a fost surprins într-una dintre ediţii de către solista de muzică de petrecere Lorena, împreună cu redactorul-şef Vali Tache, reprezentanţii publicaţiei, care i-a iînmânat cu surle şi trambiţe trofeul.
Emoţionat, Paul Surugiu a afirmat:
“Intotdeauna am considerat ca publicul este cel care transforma un artist, care îi conferă resurse pentru a evolua, pentru a fi in fiecare clipă, cu fiece apariţie, mai bun, mai performant, mai profesionist. Sunt onorat că cititorii unei reviste care se adresează unui public larg îndrăgesc muzica mea şi îmi urmăresc cu atâta interes şi devotament activitatea.
         Este al doilea premiu conferit de revista “Taifasuri“, primul fiindu cel din anul 2011. Le mulţumesc redactorilor, cât şi tuturor cititorilor care vibrează la muzica mea, la vorbele mele, la versuri şi la apariţiile pe care le construiesc şi le concep pentru ei. A fi cel mai iubit interpret de către publicul pentru care înalţi munca ta e poate cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist.“
Emisiunea va putea fi urmărită în luna noiembrie, sâmbăta seara, începând cu ora 21.00, într-una dintre săptămânile în care Fuego vă dă întâlnire la show-ul oamenilor de suflet, numai la Favorit TV. (fotoAna Maria Halalai)

2 comentarii:

  1. Din punctul nostru de vedere,al admiratorilor,Paul Surugiu - Fuego ar merita tote premiile din lume,pentru simplul fapt ca este un om si un artist de o valoare inegalabila,care prin sensibilitatea ce il caracterizeaza,prin frumusetea sufletului , prin glasul tandru si prin minunatele sale melodii ,ne transmite atata emotie si ne aduce in viata iubire si frumos.Asa se explica toata admiratia ,respectul si dragostea neconditionata a publicului . Felicitari Paul pentru acest premiu binemeritat si asteptam cu mare nerabdare noile emisiuni de la Favorit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fuego este "acel artist" care merita toate premiile posibile, pentru ca munceste, pentru ca pune suflet in tot ceea ce face, pentru ca se dedica publicului si mai ales pentru ca interpreteaza melodiile astfel incat cei care le asculta sa le poarte mereu in suflet. Fanii ii sunt "aproape, oriunde si oricand" si pentru noi a fost si va ramane cel mai iubit artist, cu sau fara premiu, insa ne bucura si mai mult cand valoarea ii este recunoscuta si de alti oameni care stiu sa aprecieze talentul si artistii romani. Felicitari, Paul, pentru acest premiu si mult succes in toate proiectele viitoare!

    RăspundețiȘtergere