sâmbătă, 12 octombrie 2013

EMISIUNEA “FAMILIA FAVORIT“ - O SCURTĂ VACANŢĂ


Emisiunea “Familia Favorit“ intra intr-o scurta vacanta de rebranding

„Familia Favorit” v-a stat alaturi 5 ani. Moderatorul Fuego si echipa devotata au incercat sa prezinte momente unice, invitati speciali si muzica de cea mai buna calitate. Am trecut impreuna, prin diverse etape, avand cu noi dorinta de a fi mai buni, de a va impresiona, de a va delecta in fiecare seara de sambata.
Se potriveste uneori ca dorintele sa nu coincida cu rezultatele, in schimb avem certitudinea ca v-am bucurat si v-am imbogatit sufletul cu productia noastra. Dupa 5 ani am decis sa ne schimbam interfata si sa gasim pentru voi simboluri, idealuri si valori pentru a ne inclina, pentru a fi onorati ca suntem romani.
Astfel, incepand de sambata, 12 octombrie pana pe 2 noiembrie, „Familia Favorit” intra intr-o scurta vacanta de rebranding, urmand ca ulterior sa revina cu o serie de emisiuni portret, de tip reportaj, dedicate unor nume pregnante ale scenei romanesti.
Dupa aceste emisiuni “Familia Favorit“ revine cu show-uri saptamanale live, cu editii speciale de sarbatori, cu un concept avangardist, in care divertismentul va fi pe prim plan, iar muzica va fi regina serilor de sambata.
Incepand cu 2 noiembrie, va asteptam sa ne urmariti, la fel de fideli, la fel de entuziasti, cand vom gasi motive pentru care sa fim mandri ca apartinem acestui spatiu, vom arata ce inseamna sa ai suflet romanesc si vom prezenta, intr-o pleiada a excelentei, figurile monumentale ale artei si culturii romanesti.
Semneaza: Echipa emisiunii “Familia Favorit“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu