vineri, 9 august 2013

Povestea „ Un cantec, un destin ” continua, in imagini si emotii, la Favorit TV


Povestea „ Un cantec, un destin ” continua, in imagini si emotii, la Favorit TV

Si pentru ca orice poveste frumoasa trebuie sa aiba ecouri pe masura, si in cazul nostru s-a potrivit ca evenimentul „ Un cantec, un destin ” sa ramana impregnat pe pelicula amintirilor, cat si in memoria camerei de filmat, tocmai pentru a putea fi impartasita si celor ce, din motive obiective, nu au putut fi prezenti la manifestare.
Astfel, echipa emisiunii „ Familia Favorit ”, partenerul media al evenimentului, precum si parte importanta in organizarea acestuia, va prezenta saptamana viitoare, pe 17 august, cat si pe 24 august, doua episoade speciale, sub forma unor reportaje de atmosfera care vor surprinde si vor descrie in cel mai just si emotionant mod, ceea ce s-a petrecut in cele trei zile pline de farmec si voie buna, de poezie si cantec, de spiritualitate si arta.
“ Un cantec, un destin “ a fost istoria cronologica, dar simplificata, a unui destin ce a muncit, ce traieste si se consuma pentru arta si pentru un singur cantec, pentru voi, fanii sai, multumindu-va deschis prin acest eveniment. O inteaga manifestare daruita muzicii s-a petrecut in cele trei zile minunate in care admiratorii au fost cei mai importanti actori ai povestii.
Evenimentul “ Un cantec, un destin “, initiat de casa de discuri EUROMUSIC si ASOCIATIA CULTURALA REGAL D’ART, a fost conceput si dedicat fanilor si tuturor celor ce iubesc, urmăresc și apreciază activitatea  artistului Paul Ciprian Surugiu – Fuego, dovedind astfel ca sunt admiratori ai celui ce este “o  lacrima de cantec “ in colectia de aur a muzicii romanesti.
Dupa o vacanta scurta, emisiunea „ Fuego si prietenii la Familia Favorit ” revine in casele dumneavoastra de saptamana aceasta, de pe 10 august, atunci cand producatorul show-ului oamenilor de suflet, Valentina Herta va aduce in prim plan un spectacol inedit al artistului Fuego, sustinut pe scena Palatului National „ Nicolae Sulac” din Chisinau.

Un comentariu:

  1. Astept cu nerabdare emisiunile ”Familia Favorit”,astept sa revad momentele de neuitat petrecute la Valenii de Munte alaturi de Paul in cele trei zile de poveste...

    RăspundețiȘtergere