duminică, 25 august 2013

LA MULTI ANI, FUEGO!


2 comentarii:

  1. „A fost odatā un artist” …
    Pentru unii, doar un cântāreţ ca oricare altul…
    Pentru alţii, „falşi jurnalişti”, neiniţiaţi în tainele muzicii, un mod de a-şi câştiga existenţa de … paraziţi …
    Pentru majoritatea dintre noi însā, el, PAUL SURUGIU- FUEGO, e o STEA, „a noastrā stea”. O stea ce ne cālāuzeşte în aceastā lume în care arta, cultura, muzica nu mai sunt apreciate la adevārata valoare.
    „Frumoase zile-au fost”, de-a lungul anilor, cele petrecute alāturi de artistul inimilor noastre, fie în sala de spectacol, fie la evenimente private, fie la întâlnirea de suflet cu fanii. „Captivi” in frumoasa poveste de „Iubire”, i-am urmārit mereu „viaţa de artist”, pentru cā, nu-i aşa, „asta-i viaţa lui, asta-i viaţa noastrā”, „cu zâmbet şi amor”, cu „cântece de dor”!?
    „Viaţa noastrā” este mai frumoasā datoritā lui Fuego, „acel artist” care reuşeşte, de fiecare datā, prin vocea sa caldā, prin zâmbetul de copil, prin implicarea sa, prin bunātatea sa, prin dāruirea sa, prin tot ceea ce face, sā adune, la un loc, oameni cu suflet curat, oameni care iubesc frumosul, sub toate formele sale. Suntem oameni uniţi de acelaşi cânt, de aceeaşi STEA „ce leagā inimi”, o stea care, dacā „s-ar stinge, ar naşte-o iarā” iubirea noastrā pentru ea.
    Și dacā, în trecut, „copilul bālai cu glas curat” se întreba de ce iese lumea pe stradā de ziua lui, poate cā, astāzi, 23 august ar trebui sa redevinā zi de sārbātoare naţionalā, de astā datā pentru a-l celebra, aşa cum se cuvine, pe el, ARTISTUL PAUL CIPRIAN SURUGIU (FUEGO), un artist simplu, modest şi discret … ca un fluture, un artist care-şi „joacā rolul scris de Dumnezeu”, care „nu se plânge pe soarta de artist”, care „face pace cu nebunii, iar cu ceilalţi … scamatorii”, un artist care „râde, plânge, deseori, ca noi”, un artist care „pe o scenā, cântā pentru noi”!

    LA MULŢI ANI, IUBIT ARTIST!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii multumim artistului nostru drag pentru tot ceea ce face pentru noi,publicul care il adora ai il respecta,pentru felul in care ne incanta inimile prin muzica sa,prin versurile recitate atat de frumos cum doar el stie..... LA MULTI ANI draga Paul,sa ai parte doar de bucurii si zile senine,mult noroc si sanatate....daca tu ai toate astea,atunci si noi vom avea TOTUL prin ceea ce ne vei darui in continuare !

    RăspundețiȘtergere