marți, 6 august 2013

FUEGO - RESPECT FATA DE FANI





Fuego îşi respectă atât de mult fanii, încât le-a oferit trei zile dedicate în totalitate lor


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fuego-eveniment-fani-458169.html#ixzz2bEDlSA7o


http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fuego-eveniment-fani-458169.html


Paul Ciprian Surugiu – Fuego. Acesta este primul artist de la noi care a conceput, împreună cu Asociaţia Culturală Regal D’ART şi Casa de discuri Euromusic, un eveniment de o asemenea anvergură dedicat în totalitate fanilor şi tuturor celor ce iubesc, urmăresc și apreciază activitatea sa.
Până acum, nici un alt artist român nu a mai construit o manifestare atât de amplă, la care să participe peste 150 de fani veniţi din toate colturile ţării şi chiar ale lumii, având reprezentanţi şi din Canada, Marea Britanie, Moldova, Ucraina sau Italia.
Evenimentul s-a numit  “Un cântec, un destin“, fiind formulat ca o poveste a unui destin ce a muncit, ce trăieşte şi se consumă pentru artă şi pentru un singur cântec, pentru fanii săi, mulţumindu-le deschis prin acest eveniment.
O poveste a muzicii s-a petrecut în cele trei zile minunate în care admiratorii au fost cei mai importanţi actori ai poveştii. Până la urmă, fără fani, un interpret nu se poate dezvolta, iar Fuego a sesizat asta de foarte multă vreme, căci relaţia sa cu aceştia este foarte apropiată, el transmiţându-le permanentă mesaje.
De această dată, nu s-a oprit doar la un simplu mesaj. Ba dimpotrivă! El a organizat o manifestare amplă, în care i-a răsfăţat pe aceştia. De la materiale promoţionale la premiere muzicale, de la cadouri inscripţionate cu simbolul evenimentului până la momente şi surprize unice, admiratorii lui Fuego au simţit cu adevărat ce înseamnă dragostea şi respectul pe care acesta le poartă pentru ei.
Desigur, nici ei nu s-au lăsat mai prejos şi i-au dăruit o multitudine de cadouri şi clipe unice. Torturi în formă de pian, buchete de flori în formă de vioară, daruri personalizate, poezii şi cântece, toate acestea au făcut deliciul celor trei zile petrecute de cei 150 de fani, care s-au înscris încă din luna mai la simpozion, împreună cu artistul preferat.
Şi ca o dovadă a faptului că artistul nu este iubit doar de o anumită categorie de public, printre cei înscrişi s-au numărat participanţi de toate vârstele, tineri care preţuiesc şi apreciază ceea ce mai înseamnă muzică cu mesaj şi linie melodică.
Astfel, în prima zi a evenimentului, fanii au beneficiat de o seară specială, construită într-o manieră diferită, menită pentru a-i introduce într-o atmosferă de poveste, în lumea muzicii şi-a poeziei. Spectacolul, moderat de invitatul special Octavian Ursulescu, a ţinut până târziu în noapte, artistul oferindu-le celor prezenţi premiere muzicale.
Una dintre ele a fost tocmai piesa “STEA ” ce a fost realizată în exclusivitate pentru eveniment, pentru a pune pecete pe ceea ce înseamnă artist şi public, toate cumulate într-o singură stea. La final, cerul a fost luminat cu peste 100 de lampioane, lansate ca simbol al acestei legături ce arde.
În cea de a doua zi, ei au beneficiat de alte momente unice, prin vizite în locuri pline de istorie şi spiritualitate dar şi o petrecere autentică, înţesată cu alte surprize, concurs de karaoke şi recitaluri din partea lui Fuego.
Cert este că fiecare persoană a rămas, după tot acest program variat, cu amintirea unor clipe ce le-au fost dedicate, cu imaginea plină a unui eveniment ce a fost gândit pentru ei. Poate că unii minimalizează rolul publicului în activitatea unui artist, în schimb Fuego trebuie apreciat pentru iniţiativa aceasta, pentru respectul şi devotamentul pe care le arată atunci când vorbeşte despre fanii săi.
“De-ar fi să fac un bilanț clar al lucrurilor ce mă emoționează zilnic, în fruntea listei s-ar afla cu siguranță, pe lângă muzică și teatru, zâmbetul admiratorilor de la sala de spectacole, bucuriile pe care aceștia mi le dăruiesc constant și lumina din ochii celor ce îmi urmăresc și apreciază activitatea. Pentru ei îmi port pașii în viață, alergându-mi destinul prin tabloul artei.
Nu există bucurie și împlinire mai mare decât aceea de a știi că munca ta, că pasiunea și intensitatea pe care le consumi în a contura fracțiuni artistice, sunt admirate, împărtășite și iubite de cei ce percep la adevărata valoare sunetele reale și complexe, exprimându-se prin intermediul cadențelor și a fascinantelor trăiri conturate de muzică“, a declarat Paul Surugiu – Fuego.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fuego-eveniment-fani-458169.html#ixzz2bEE2v7th

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu