miercuri, 28 august 2013

FAMILIA FAVORIT - 5 ANI! LA MULTI ANI!


5 ani de „ Familia Favorit ” ! La multi ani !
Muzica, impreuna cu mesajele sale, gaseste diverse forme pentru a ajunge acolo unde isi propune. Se potriveste ca de aceasta data sa vorbim despre muzica in contextul televiziunii. Atunci cand spui Fuego, spui involuntar si “ Familia Favorit “.
Saptamana aceasta ne aflam la ceas aniversar pentru emisiune, aceasta implinind 5 ani de emisie la postul Favorit TV. Cinci ani ai divertismentului, ai valorii, in care muzica si-a gasit locul ei si care a adus, in fiecare sambata, momente de relaxare, spectacole inedite si imagini de colectie.
De colectie va fi si reportajul de sambata, 31 august, incepand cu ora 21.00, atunci cand Valentina Herta, producatorul emisiunii, va propune un „ Remember ” al celor mai bune editii.
„ Si pentru ca amintirile servesc drept marturie, si oricat ne-am stradui sa ne reimprietenim cu altceva, imaginile de arhiva, realizarile noastre vorbesc de la sine despre tot a insemnat munca, productia, valoarea, arta si calitatea in acesti 5 ani : REMEMBER “ FAMILIA FAVORIT “, sambata, de la ora 21.00, pe FAVORIT TV . “ ( echipa “ Familia Favorit “ )
Familia Favorit  nu sarbatoreste doar 5 ani de divertisment, de simplitate si televiziune, de emisiuni portret, in care nume mari ale scenei si artei romanesti, au fost creionate si prezentate echilibrat, ci si calitatea. Show-ul aduce in peisajul mediatic românesc o farama de calitate si o întreaga serie de emisiuni de colectie, in care personalitatile remarcabile, cei ce au schimbat, creionat perceptii, care au facut performanta  au loc primordial.
Iar povestea acestor 5 ani a fost spusa de fiecare data,  tonic si dezinvolt, cu umor si balbe involuntare, cu rabdare si profesionalism, cu seriozitate si obiectivitate de catre cel ce este imaginea ideilor, idealurilor si valorilor producatorilor, FUEGO !
Si pentru ca Fuego obisnuieste sa celebreze orice punct important al parcursului sau prin cantec, si acum, el va ofera in premiera,  cea mai noua compozitie a Eugeniei Carabut Andries. Piesa “ Vino “, realizata pe versuri de Narcis Avadanei si Eugenia Carabut Andries, continua colaborarea dintre artist si talentata compozitoare din Basarabia, legatura profesionala ce se va concretiza in viitor, intr-un material discografic de exceptie, dar si intr-un clip, filmat pe meleagurile basarabene, cu o poveste unica, conceputa de regizorul Oleg Butnaru, la piesa “ Iubire “.
Pana atunci insa, urmariti “ Familia Favorit “, sambata, incepand cu ora 21.00, pe Favorit TV, bucurati-va si transmite-ti impresiile cu privire la piesa “ Vino “ si votati in continuare single-ul “ Iubire “, in cadrul emisiunii “ Top Romanesc “, pe luna august, de la Radio Romania Actualitati. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu