joi, 4 iulie 2013

PE ARIPILE GÂNDULUI emisiune realizată de RODICA ELENA LUPU, invitat special PAUL CIPRIAN SURUGIU - FUEGO



Luni, 11 Februarie 2013, în emisiunea live "Pe aripile gândului", Rodica Elena Lupu l-a avut invitat special pe Fuego, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. 
În cadrul acestei emisiuni, Paul Surugiu - Fuego a dorit să le transmită tuturor admiratorilor un gând frumos, iar răspunsurile calde la întrebările adresate de către Rodica Elena Lupu, au ajuns la inimile fanilor şi admiratorilor săi, care-l iubesc şi-l ascultă, de fiecare dată, cu mult drag.
Discuţiile s-au purtat într-o atmosferă prietenească, Fuego felicitând echipa RADIOROMANTIK ONLINE pentru muzica de calitate pe care o promovează şi a declarat că acesta este unul dintre posturile online pe care le apreciază.
A fost o emisiune în care Fuego a dăruit şi de această dată, ascultătorilor Radio Romantik online, cele mai frumoase melodii din repertoriul său: 
"Iubirea înfloreşte primăvara", "Cât de frumoasă eşti, femeie!", "Ce seară minunată", "Destin", "Ţi-am adus un măr", "Elena", "Inimă de mamă, inimă de tată", precum şi două melodii pe versurile poetei Rodica Elena Lupu - "Rămânem amândoi" şi "Amanta mea e muzica". 
Artistul a mai subliniat faptul că va reveni în sălile de spectacol, alături de fanii săi, în cadrul turneului naţional de primăvară "O lacrimă de cântec", care va debuta pe 20 martie, la Constanţa. Fuego va fi prezent pe scenele din 12 localităţi ale ţării, alături de band-ul său, într-un concert extraordinar, în regie proprie, organizat şi de această dată de Agenţia de Impresariat "Ioan Munteanu" din Iaşi.
Valoarea artistică incontestabilă a lui Fuego este atestată şi de ascultătorii online. Ei au găsit în muzica sa echilibrul, relaxarea, alinarea dorului de ţară, bucuria de viaţă şi liniştea sufletească. Pe parcursul emisiunii, Fuego a primit foarte multe mesaje de felicitare din partea fanilor şi admiratorilor săi, atât din ţară cât şi din străinătate, acest lucru demonstrând încă o dată, dacă mai era cazul, că este un artist apreciat şi iubit. 
Prieteni dragi, vă invităm să ascultaţi acest interviu atât de frumos, oferit de Fuego, în exclusivitate, postului RADIO-ROMANTIK ONLINE.
Fan Club Fuego Romania



http://www.youtube.com/watch?v=0fpQ8r1aahk


Publicat la 14.02.2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu