miercuri, 17 iulie 2013

IUBIRE - O PIESĂ ÎN PREMIERĂ CU FUEGO JOI SEARA LA "RĂI DA BUNI"

Fuego lanseaza  piesa „ Iubire ”, in premiera, joi seara la „ Rai da’buni ”
 
Copilaria este perioada cea mai de pret a intregului parcurs. Atunci se formeaza clipele, atunci se capata individualitatea si tot atunci se formuleaza caracterul, exploatand sansele si dezvoltand pe deplin talentul.
Astfel, joi seara, 18 iulie, incepand cu ora 19.30, la Antena 2,  in cadrul emisiunii “ Rai da’buni “,  moderata de Mihai Morar, Fuego va fi prezent pentru a celebra copilaria si pentru a fi alaturi de tinerii si talentatii artisti care au ajuns in finala show-ului de televiziune “ Next Star” de pe Antena 1. Alaturi de Paul Surugiu, la emisiune va participa si Marcel Pavel.
Si pentru ca Fuego ii respecta si ii pretuieste pe cei ce i-au servit drept sursa de inspiratie, de aceasta data, el a pregatit pentru ei o noua piesa. O premiera atat pentru admiratori, cat si pentru publicul larg.
Este vorba de melodia “Iubire“, recent finalizata si masterizata in studiourile de productie, o piesa speciala, care promite ca va deveni slagar, si care beneficiaza de un sound nou, diferit de ceea ce a interpretat pana in prezent.
O piesa fresh, pe aceeasi linie ca tematica, o piesa de dragoste, energica, cu accente pop rock, compusa de Eugenia Carabut Andries. Aceasta va beneficia si de un videoclip in curand, cu o poveste artistica, pentru a transmite mesajul si ideea cantecului.
Va invitam asadar, sa urmariti emsiunea “ Rai da’buni", joi, de la ora 19.30 pe Antena 2, pentru a va bucura de momentele copilariei si de artistii in devenire, cei ce vor transforma in viitor muzica romaneasca, precum si pentru a-l vedea artistul indragit Fuego, care va va darui o “ poveste de iubire pe ritmuri pop ”.

Un comentariu: