joi, 27 iunie 2013

PETRECERE ROMÂNEASCĂ CU FUEGO





Petrecere romaneasca” cu Fuego, sambata, pe TVH

Romanii au toate caracteristicile din lume si pot fi, in acelasi timp, si iubiti si contestati pentru asta. In schimb, printre activitatile pe care le realizeaza cel mai profesionist este aceea de a petrece.
Iar atunci cand alaturi de o companie placuta adaugi si o muzica buna petrecerea devine autentica, reusind sa transmita o stare de liniste, de implinire, de fericire.
Pe asta au mizat cei de la TVH, fostul TVH2O, fostul TVRM, atunci cand au demarat proiectul de televiziune „ Petrecere romaneasca”, un format tip concurs, ce pune pe treapta principala muzica romaneasca intr-o competitie in care arta are intotdeauna de castigat.
Astfel, sambata, in zi sfanta de mare praznic imparatesc „ Sfintii Petru si Pavel ”, 29 iunie, incepand cu ora 20.00,  in cadrul emisiunii, in calitate de invitat special va fi prezent Fuego, care va contura, in stilu-i caracteristic, atmosfera, transformand emisiunea intr-o adevarata sarbatoare.
Atat refrene indragite de muzica usoara, cat si cele mai frumoase creatii de muzica populara vor face ca ziua de sambata sa rasune pe muzica lui Fuego, tocmai de ziua lui Fuego, caci artistul isi sarbatoreste pe 29 iunie, ziua de nume.
Urmariti sambata, de la ora 20.00, emisiunea „Petrecere romaneasca” pentru a va bucura de muzica lui Fuego, de valorile romanesti regasite in cantecele acestuia si pentru a petrece in felul care ne-a consacrat si care a nascut sintagma „ ca romanul, ca romanul, nu e pe lume niciunul”!
 
Fotografii realizate de Ana Maria Halalai

6 comentarii:

  1. Frumoase fotografii,felicitari Ana Maria!
    Asteptam cu nerabdare"Petrecerea"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Mihaela! Va fi cu siguranta o petrecere in adevaratul sens al cuvantului, cu cantec si voie buna, asa cum doar Fuego stie sa ofere romanilor!!!
    Pentru ca "zica lumea ce o vrea", Fuego a fost si va ramane cel mai iubit artist!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa-i,fetelor!!!Asteptam ”petrecerea”...mai este putin!Clar,Fuego este artistul cel mai iubit de romanii de pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super fotografii !! Fetelor si eu abia astept ,,petrrcerea " dar m-ai este un pic .Furgo este un artist adevarat !!! Va pupa si va imbratiseaza cu drag Anisoara de la Londra:-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, va multumesc pentru aprecieri, insa multumirile mele se indreapta catre Paul. Fara acordul lui nu puteam sa fac astfel de fotografii.
    Timpul trece repede, mai este putin pana la marea "petrecere". Va imbratisez pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma simt obligata moral sa las cateva randuri aici fiindca tot ce este de calitate apreciez.Apreciez artistul Fuego si tot ce reprezinta el pentru generatia tanara si nu numai.Toate sunt la superlativ,muzica,texte ,sound-urile pieseleor ...si nu in ultimul rand imaginea lui impecabila.Se vede ca este inconjurat de oameni de calitate .Felicitari sincere pentru fotografiile minunate...Si va doresc tuturor sa va distrati asa cum meritati cu totii!!!

    RăspundețiȘtergere