joi, 13 iunie 2013

O NOUĂ POVESTE CU FUEGO - ATENȚIE, SE CÂNTĂ!




O nouă npoveste cu Fuego,
intr-un weekend de cantec, pe TVR 2 

Artistii se pot manifesta in maniera ce ii defineste, doar acolo unde identitatea lor, actul artistic si insasi personalitatea sunt puse in evidenta, promovate si apreciate la propria valoare.
Avand in vedere ca peisajul mediatic romanesc se afla pe o panta descendenta, ca arta devine nesemnificativa in fata frivolitatii, exista putine alternative pentru spiritele nobile, pentru cei ce simt traiesc in aceea zona in care lucrurile sunt realizate cu profesionalism si daruire.
Fuego este unul dintre acei artisti care respecta munca depusa, efortul construirii unei cariere durabile si publicul sau, iar aparitiile sale publice nu sunt lasate sub semnul intamplarii.
Astfel, saptamana viitoare, pe 22 respectiv 23 iunie, Paul Surugiu a pregatit surprize admiratorilor sai, aparand in povestea a doua emisiuni longevive, ce pretuiesc arta si o aseaza la rang de virtute.
Sâmbătă, 22 iunie, incepând cu ora 14.10, pe TVR 2, Fuego va fi parte a emisiunii “Atenție, se cantă!“ moderată de Horia Moculescu și Alexandra Velniciuc. Ediția ii va fi dedicată lui Dan Dimitriu, compozitorul unora dintre cele mai titrate și apreciate slagăre românești.
Unul dintre acestea, “Nu m-am gândit la despărțire“, din repertoriul maestrului Dan Spătaru, a fost preluat de Paul și interpretat intr-o manieră diferită, păstrând filonul original. Piesa este inclusă pe ultimul material editat de el, in 2013, denumit “O lacrimă de cântec“, lansat in cadrul turneului cu același nume.
NU M-AM GANDIT LA DESPARTIRE

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YdVGduAVA4#!


Alături de Fuego, care a pregătit momente memorabile, in platou se va afla și indrăgita Stela Enache, cea pentru care timpul s-a oprit in loc și care consideră muzica o sursă continuă de inspirație.

2 comentarii: