vineri, 14 iunie 2013

FUEGO - SIMPLU - UN ARTIST!



Fuego – simplu - un artist! 
 sambata, editie speciala dedicata lui pe Favorit TV


Artistul e pecetluit pe veci cu insemnatatea vocatiei sale. Indiferent de momentele in care cunoaste culmile succesului, ori alege sa devina o prezenta discreta, aparand doar in mediile in care ii este evidentiat talentul, menirea este cea care dicteaza parcursul, care construieste si darama, care aseaza, pas cu pas, prin munca si ambitie, ceea ce ulterior poti numi simplu. Un renume.

Un renume a cladit in timp Paul Surugiu, in cei aproape 15 ani de activitate, fiind un destin amplu ce-a zămislit, prin talentul primit, prin munca susținută de determinare si echilibru, o carieră solidă, durabilă și un profil unic, care-i conferă credibilitate și devotament din partea publicului său.
Iar in ceas aniversar al carierei, emisiunea pe care o modereaza in fiecare sambata la Favorit TV, „Familia Favorit”, va prezenta o editie speciala, produsa de Valentina Herta, pe 15  iunie, incepand cu ora 21.00, in care il puteti revedea pe artist de la inceputul carierei sale pana in prezent, trecand prin cele mai semnificative momente, aducand in prim plan oamenii si tipologiile ce i-au modelat personalitatea, prezentand intreaga colectie de premii si distinctii.
De asemenea, imagini de colectie vor vedea lumina difuzarii, imagini din perioada de inceput, precum si fotografii si amintiri din activitatea celui ce simte nota, transmițând stralucirea prin vocea sa! Sincer și retras, echilibrat și decent, Fuego își continuă parcursul realizând proiecte ambițioase atât în România, cât și în Republica Moldova, acolo unde a cladit o poveste frumoasa, unind prin simtire, cele doua spatii istorice.
Evoluând, Paul Surugiu nu concepe universul fără portative, conștientizându-și astfel misiunea, cea de a împlini și configura personalități, de aduna și alina sufletul, de a făuri arta muzicii, prin glasu-i duios ce ascunde-n el melisme și căldură, pasiune, onestitate și trăire.
Muzica, notele, ritmul pianului, acordurile calde îmi creionează existența, iar fiecare piesă compusă, interpretată de mine, are in spate o poveste frumoasă, transformată în vibrații ale inimii pe înțelesul tuturor.
Fiind una dintre minuni și limbaj al sufletului, muzica e felul meu de a mă exprima, de a simți că menirea-mi sortită are o finalitate dragă mie. Căci muzica, doar muzica, e timp sonor, rugă visată, pictură a orbilor și poate, cea mai frumoasă formă de magie..."( Paul Surugiu – Fuego )
Urmariti asadar, sambata, 15 iunie, de la ora 21.00, pe Favorit TV, o emiune in care veti putea descoperi parcursul celui ce astazi se poate prezenta singur, simplu, fara menajamente, ca fiind FUEGO - UN ARTIST!

DESTIN 
http://www.youtube.com/watch?v=_T8xJbonclM



4 comentarii: