duminică, 23 iunie 2013

FUEGO SI PUBLICUL SAU -TANDEM INTRE CANTECE SI DESTIN



Fuego si publicul sau – tandem intre cantece si destine

In domeniul artei, la rang de virtute este asezat cel care beneficiaza de scopul acesteia. Exista artisti ce constientizeaza acest fapt, ajungand sa stabileasca o relatie de interdependenta cu publicul ce contribuie la evolutia lor.
Unul dintre acestia este Paul Surugiu- Fuego. Pentru el, admiratorii reprezinta, fara dubii si aprecieri absurde, fara falsitate si roluri interpretate, totul. Sursa de inspiratie continua, motiv plauzibil pentru a realiza proiecte noi si pentru a continua drumul sinuos pe care l-a parcurs, publicul lui Fuego se poate considera ca fiind unul rasfatat si apreciat deopotriva de cel pentru care gandurile lor devin receptive la muzica de calitate.
Paul Surugiu isi respecta admiratorii. A demonstrat in nenumarate randuri ca se simte implinit pentru aceasta apropiere, afirmand ca doar prietenia sincera a celor care ii apreciaza activitatea sta la baza evolutiei sale armonioase.
Astfel, pe parcursul verii, din respect si admiratie impartasita pentru fanii sai, artistul le pregateste acestora noi surprize.
Emisiunea “ Fuego si prietenii “ de pe Favorit TV va intra in vacanta de la inceputul lunii iunie, pana pe 8 august, cand va reveni in mod spectaculos, cu o noua prezentare si un format diferit de cel traditional, pastrand linia decenta si calitativa ce a consacrat-o.
Dar pana atunci, producatorul show-ului, Valentina Herta, va pregateste in urmatoarele doua saptamani, editii speciale cu momente de colectie din cadrul emisiunii, imagini cu interpretii ce au construit, de-a lungul vremii, tabloul complet al artei romanesti ce a trecut prin platoul “Familia Favorit”, precum si momente cu artistul indragit, Fuego.
De asemenea, tot pentru admiratorii sai, Fuego va fi prezent in perioada 2, 3, 4 august la intalnirea de suflet pe care o va avea cu acestia, in cadrul manifestarii cultural-artistice “ UN CANTEC, UN DESTIN – FUEGO ” , organizata de Casa de discuri “ EUROMUSIC CLUJ-NAPOCA “ impreuna cu ASOCIATIA CULTURALA “ REGAL D’ART “.
Evenimentul este conceput si dedicat fanilor si tuturor celor ce iubesc, urmăresc și apreciază activitatea  artistului Paul Ciprian Surugiu – Fuego, dovedind astfel ca sunt apropiati ai celui ce este “o  lacrima de cantec “ in tabloul muzicii romanesti.
“ Gasesc in fiecare moment cate o bucurie, cate un motiv pentru a merge efectiv mai departe, intr-un spatiu haotic, in care spiritul e perimat, iar arta ocupa un loc din ce in ce mai indepartat.
Cu ajutorul vostru, al admiratorilor mei, si pentru voi efectiv, ma straduiesc sa ma mentin asa cum ma perceti voi si sa fiu cu fiecare reprezentatie si proiect, mai bun, mai performant.
Astfel, in curand, voi lansa o piesa deosebita, care promite ca va deveni slagar, si care beneficiaza de un sound nou, diferit de ceea ce am interpretat pana in prezent.
O piesa fresh, pe aceeasi linie ca tematica, o piesa de dragoste, energica, cu accente pop-rock, compusa de Eugenia Carabut Andries. Piesa va beneficia si de un videoclip, si va promit, ca acesta va fi unul special, pe masura cantecului.
La fine de vara, va pregatesc doua materiale discografice in premiera. Unul dintre ele, impreuna cu maestrul Jolt Kerestely, un album de autor, iar celalalt cu Fratii Advahov din Chisinau, de muzica populara, care va promova valorile autentice romanesti.
Totodata, atunci voi reveni si la prima mea dragoste, actoria, pe scena Teatrului “ Alexandru Davila” din Pitesti, cu un spectacol in premiera pentru Romania, intr-o viziune noua, cu o echipa de profesionisti si un mesaj nobil, in sala mica “ Liviu Ciulei”, pentru a celebra una dintre cele mai sublime forme de arta, ce zi de zi, poate darui, poate interpreta si modela perceptii.
Va multumesc asadar pentru sustinere si pentru gandurile voastre pozitive.” (Paul Ciprian Surugiu – Fuego)

3 comentarii:

  1. Acesta este adevaratul artist, cel care isi respecta publicul. Succes Paul in activitatea pe care o desfasori! Cu aleasă pretuire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes Paul pentru tot ceea ce ne oferi noua,admiratorilor tai,pentru toate clipele minunate petrecute alaturi de tine in salile de spectacol!
    Meriti tot respectul,toate aplauzele si toate florile din lume!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am cunoscut pana acum un artist care sa isi iubeasca atat de mult publicul, care sa acorde atentie oamenilor dupa fiecare spectacol, indiferent cat de obosit ar fi, care sa organizeze un eveniment de asemenea amploare pentru admiratorii sai, intr-o perioada in care, de regula, artistii pleaca in vacanta. Toate acestea demonstreaza inca o data ca Fuego este unic! Felicitari, Paul! Sa iti dea Dumnezeu putere de munca si sanatate pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce iti propui!

    RăspundețiȘtergere